Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzunk hatékonyan,14 éves?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok ès nem olyanokat, hogy mèg túl fiatal vagy! Köszi előre is.2016. jan. 21. 08:55
1/13 anonim válasza:
A pasiknál az a fontos, hogy jól nézzél ki. Ha ez nem így van, akkor próbálj meg szexis lenni. Egy kevésbé jól kinéző csaj is tud szexi lenni.
2/13 anonim válasza:
odejosz megismerelek és ha kelesz ak öszejövünk:D
3/13 anonim válasza:
Kezdetnek ráírsz a a kérdésed alatti 3. válaszolóra és a többit meglátjuk...:D
4/13 anonim válasza:
Bugyi nélkül. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb mint bugyiban.
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan mondtal hogy vonzo vagyok es ilyenek es rengetegen probalkoznak de nekem meg sem azok kellenek hanem mas...
2016. jan. 21. 12:09
7/13 anonim válasza:
Azta micsoda válogatós vagy 14 évesen le a kalappal előtted.
Durván röhejes vagy tanuljál még hagyd abba egy ideig a pasizást nem neked való.
8/13 anonim válasza:
Ha vonzó vagy, akkor biztos be fogsz tudni pasizni. Attól még nem vagy válogatós, mert neked csak egy valaki kell, csupán nem olyan lány vagy, akinek mindegy, ki az alany. Ez azt jelenti, hogy volna egy jelölted, akivel szeretnél összejönni, de nem vagy biztos magadban. Legegyszerűbb, ha veszed a bátorságot, és beszélsz vele. Abból pedig, hogy a fiúknak általában mi a véleménye rólad, kiderül, mennyire vagy vonzó, és mennyire lennél képes bepasizni.
9/13 anonim válasza:
Sehogy. 14 évesen még ráérsz. Legyél a bnőiddel csináljatok pizsiparty-t, majd pár év múlva. Másrészről nem neked kell pasiznod. Majd a srácok leszólítanak.
10/13 A kérdező kommentje:
tudtam, hogy egybol le fognak tamadni. Csak segitseget kertem nem a vilagon a legnagyobb ibat kovettem el. en csak egy par tanacsot akartam volna, mivel mindegyik baratnomnek van baratja pedig en sokkal vonzobb vagyok nalluk es rengeteg fiu bokolt meg kerdezte meg hogy jarnek-e vele de en mindegyikre azt mondtam hogy nem mert varok egyetlen egy szemelyre. aki nincs az en helyzetembe azt kerem ne sertgessen aval hogy nevetseges vagy ilyensmik! koszonom azokat akik rendes valaszt adtak. halas vagyok erte.
2016. jan. 21. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!