Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, egy évvel alattam jár. Néha olyan, mintha tetszenék neki, viszont nem ismerem. Szeretnék megismerkedni vele, de mindig körül van véve számomra full idegen emberekkel és mivel nagyjából ő is az, így ez elég nehéz számomra. Szerintetek hogyan tudnék közeledni felé? Mert olyat nem akarok, hogy ott van min. 3 barátnőjével, én meg odamegyek és elkezdek ismerkedni vele.

2016. jan. 6. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is, annyival talán előrébb hogy köszönünk egymásnak (ő kezdte, teljesen random amikor egyszer elmentünk egymás mellett), és boldog karácsonyt kívántam neki szünetben aztán beszéltünk párszor facebookon. De ha suliban látom, állandóan vannak körülötte mások is akiket nem ismerek és így nem szeretnék odamenni, pedig jó lenne már személyesen is megismerni.

Szóval ez inkább egy újabb kérdés mint válasz, kíváncsi vagyok miket írnak majd a többiek.

2016. jan. 6. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Először mosolyogj rá, aztán köszönhetsz is neki, ha elmész mellette. Ha egyedül van, kezdj el vele beszélgetni, de ne legyél rámenős.
2016. jan. 6. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben ráírnék és az igazat mondanám.

Szia! Én ... vagyok, egy suliba járunk, sokat látlak a folyosón és szerintem nagyon szép vagy. Van kedved beszélgetni kicsit?

nem kell túlspilázni :)

2016. jan. 6. 16:14
 4/5 anonim válasza:
Facebookon könnyű megtenni az alaplépéseket,rá írsz,megismered valamilyen szinten és ha továbbra is szimpatikus számodra akkor elhívhatod valahova ahol már kettesben vagytok és tudtok ismerkedni. :))
2016. jan. 6. 16:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Legközelebb, ha látom köszönök majd neki, viszont épp ez volt a bajom, hogy sose láttam még egyedúl, ezért nem akartam odamenni hozzá.

Facebookon ráírnék, csak a nevét se nagyon tudom, meg első normális beszélgetést inkább élőben akartam, de később ha megtalálom, azért lehet inkább ráírok.

2016. jan. 6. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!