Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most komolyan mi van veletek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mi van veletek?

Figyelt kérdés
Csajok most komolyan , mi van veletek, a facebookon, itt , és lassan mindenhol picsogtok, hogy a fiúk nem kezdeménynek de ha megtesszük elvagyunk hajtva mint a magzat akkor most, hogy is van ez ?

2016. jan. 25. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azt jegyezd meg hogy az átlag fiú az nekik nem fiú.

A helyesből is ahogy tudnak szelektálnak.

2016. jan. 25. 22:01
 12/18 Firedoom ***** válasza:
100%

Gyerekek, kifogunk halni!

A nőnek az kell, hogy a pasi kezdemenyezzen

A srácnak az, hogy a csaj.

Mindenki válogat ossze-vissza mint a zoldsegesnel es a vegen nyafog, hogy a piros alma bellul férges...

2016. jan. 25. 22:12
 13/18 eznemlényeges ***** válasza:
100%
A féreg az + fehérje
2016. jan. 25. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Ht a tipikus jó a segged kő kóla... meg a hasonlókkal menjenek a francba...

Azt szeretem ha egy fiúnak jó a saját beszélőkéje anélkül h erőltetett lene jó a humorérzéke, nem begyakorolt szövegekkel dobálózik, tudja folytatni a beszélgetést és tiszteletben tart

2016. jan. 25. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kezdeményezés baromság! Hogy miért? Mert annak KELL kezdeményeznie, akinek tetszik a másik. Bírom, a csaj szerelmes, de nem tesz semmit, mert a srácnak kell lépni. WUT?!!? Hülye vagy?! A válasz: igen. Ha a lány lesz szerelmes, akkor neki kell lépnie! Ha a fiú, akkor neki! Ez így működik!!! Totál egyszerű, mégsem érti senki.
2016. jan. 25. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szórakozóhelyes lány, ezzel ellentétben sok koncerten megtalálható vagyok, illetve kocsmákban is, de valahogy sosem vonzott, hogy ismeretlen hapekok odajöjjenek hozzám miután órák óta bámultak, és akkor mi beszélgetni kezdjük. Persze volt olyan már, hogy kiszúrtam valakit, és szemeztünk, majd beszélgetésbe elegyedtünk, de nem gyakori, nem szeretem, ha valakiről lerí, hogy keres magának valakit... Ha valaki odajön hozzám, és NEM BUNKÓ, akkor nem küldöm el. Esélye mindenkinek van, persze ha nem néz ki jól, akkor már csak barátként fogok tudni tekinteni rá, ismerkedni miért csak egy céllal lehet? :D

Nos. Egyrészt a fiúk is értelmezhetik rosszul a jeleket, és a lányok is lehetnek félreérthetőek, de ez oda-vissza igaz. Ki kell ismerni egymást, és aki normális KAPCSOLATOT akar, azt látni fogjátok. A kislányok ( jó, mintha én nem lennék az, de inkább 17 alatti csajokra értem ) naná, hogy önigazolásként fognak szemezgetni... Bevallom, és is csináltam egyszer, de nem volt jó. :D Vagy az is lehet hogy a beszélgetés alatt realizálódik bennünk hogy annyira mégsem szimpatikus az illető.

19/L

2016. jan. 26. 03:29
 17/18 anonim válasza:
100%
Ha egy lány belém szeret, akkor sarokba van szorítva, mert ha akar valamit muszáj kezdeményeznie, nincs más választása.
2016. jan. 26. 03:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Oké. Egyáltalán nem mondtam hogy csak a fiúk kezdeményezzenek. Nem vagyok karót-nyelt, a mai világban már a nők is simán megkérhetik a férfiak kezét.

És azok, akik írják hogy válogatósak vagyunk:

1: szerintem nem igaz, az én esetemben legalábbis nem. Az ember ahogy megismerkedik valakivel és annak a személynek szép a lelke, kívülről is szépül. Lehet én vagyok a hangyás, de szerintem ez így van. Nyilván vannak kivételek.. Apropó..

2: ..ti mit csináltok? Őszintén, szóba álltok a nem túl domború, szemüveges, fogszabályzós nagyorrú lánnyal? Márpedig ő is lehet szép! Ne legyetek ilyen fellengzősek, nálatok is ugyanúgy jelen van a felszínes társkereső személyiség, mint nálunk. Egyszerűen csak meg kell találni a megfelelő lányt. Pont.

Ui: Mi rossz dolgot mondtam amiért le kellett pontozni? Csak kérdezem:D Ja és nem, nem magamat írtam le fentebb, csak összegyűjtöttem néhány osztálytársam véleményét az egyébként szép lányokról..

2016. jan. 26. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!