Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek komolyan nem számítanak a belső értékek? Csak külsőre mentek?
Csajok, nektek komolyan mindegy, hogy egy srác belső értékei milyenek ? Csak az a lényeg hogy kigyúrt legyen és páva ?
Teljesen átlagos fiú vagyok, rengeteget sportolok, és nem nézek ki rosszul , egyáltalán nem vagyok kövér, de nem vagyok kigyúrt. Volt már pár kapcsolatom, de mindnek gyorsan vége lett, mert a csajok ráugrottak egy kigyúrt baromra, akinek az agya helyén is fehérjepor volt...
Szóval, már komolyan nem lényeg, hogy egy srác / férfi belső értékei jók legyenek ? (Okos, kedves, segítőkész, figyelmes stb...)
18/f
Már hogyne lenne fontos.
Attól, hogy te pont ilyen lányokat fogtál ki, nem csak ilyenek vannak.
Csak az szamit persze azert nem art ha vonzodok az illetohoz.
Pelda: en a parom neten ismertem meg es sokaig nem lattam rola kepet a szenelyisegebe szerettem bele. Mikor meglattam nem volt kinezestre az esetem de mar fulig bele voltam esve es tokeletesnek lattam , imadom es vagyok ra a mai napig. Mar tobb mint 3 eve egyutt vagyunk :)
18/L
Ezt az ertelmetlen rinyalast konolyan nem ertem.(fiu letemre)
A lanyoknak pont hogy szinte csak a megjelenes,stilus,es a duma szamit.Most az egy tini kapcsolatba hol fontos hogy okos figyelmes vagy?Fontos persze,de a celtudatossag magabiztossag,humorossag sokkal megnyerobb.Ez a Szerelmi sirankozas..Atyaeg
Nem mindenkinek a kigyúrtak tetszenek. Sőt, sokaknál nem az az első szempont, hogy éppen milyen a testalkata.
Te próbálkoztál rossz lányoknál.
Fontos a külső, de a belső mégfontosabb.
Nem kell kigyúrtnak lenni, sőt..én nem igazán ájulok el egy kockás hastól. Látszódjon, hogy ápolt.
Legyen udvarias. De ne csak a kiszemelttel, hanem mindenkivel. Fontos, hogy megbízható és figyelmes legyen. Nem kell lángésznek lennie, de a butasághoz se legyen köze.
Egy lányban ne csak a testet lássa, hanem a lelket is, próbálja minél jobban megismerni azt.
Kb így:) 16/L
Nem ez számít, hanem összességében minden.
Minden nap van több olyan kérdés is, hogy a lányok csak a kigyúrtakat szeretik és olyan is, hogy a lányok csak a vékony cicafiúkat szeretik. Na most akkor mit is szeretnek a lányok? Minden lány mást. Nem ugyanolyan az összes létező lánynak az ízlése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!