Úgy néz ki, az ember kockahas nélkül már nem megy semmire. Számítanak még egyáltalán a belső értékek vagy csaj az, hogy mennyire vagy sexi és jóképű?! :c = (
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 22:11
1/7 anonim válasza:
A külső megfog a belső megtart szokták mondani.
2/7 anonim válasza:
Ahogy Pepsimaster írja: hiába van a legjobb belsőd (bár ez is szubjektív), nem ebbe fognak beleszeretni első látásra.. Egyébként meg kockahasat nem nehéz szerezni. Vagy edzel vagy dolgozol :D
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért vannak még páran, akik nem csak a külsőt nézik. Nekem pont fordítva van, a belső szépíti meg az embereket... Aztán lehet ezzel egyedül maradok. :D
4/7 anonim válasza:
Azért mert neked nincs szerencséd a szerelemmel nem kell minden csajról azt mondani hogy "csak a külső szàmít neki".
Egyébként szerinted mi választjuk ki hogy kibe leszünk szerelmesek???
Ha megismerkedek egy kockahasú fiúval, aki persze jól néz ki, de nem leszek belé szerelmes akkor annyi!!
5/7 anonim válasza:
Hiába néz ki szuperjól egy pasi, ha nem tudok vele elbeszélgetni. Ha el tudunk beszélgetni, tud szórakoztatni, jól érzem magamat vele, akkor elég ha megvan a minimális vonzódás külsőleg.
Pont a napokban tapasztaltam ezt. :)
20/L
6/7 anonim válasza:
Nekem lányként minden férfiasság egy férfi belső értékeiben mutatkozik meg. A férfiasság nem "mérhető" kockahasban. A nőknél ösztönös dolog a férfiak testén felmérni, hogy mennyire lesznek képesek majd az utódnemzésre, de azért vagyunk emeberek és nem állatok, mert nem ez az elsőddleges szempont. Aki férfi, az bármilyen testi adottsággal az, a sárm sosem külsődleges.
7/7 anonim válasza:
Mindkettő számít. Az az igazi, ha a kockahas a nagyszerű belső értékek mellé társul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!