Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy komolyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy komolyan vegyen a pasi? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy 18 éves pasival találkozgatok már egy ideje, és úgy érzem, hogy csak a szexre hajt, és mivel nem szándékozok neki megadni, amire vágyik, ezért úgy gondolom, hogy az első csaj miatt otthagyna, aki odaadja magát neki teljesen... vagy legalábbis megcsalna... és ezt még csak meg se tudnám, mivel én most megyek gimibe ő pedig idén kezdi auz egyetemet... Mit tegyek?

2015. aug. 8. 01:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Legyél komoly, magabiztos, céltudatot és határozottságot kisugárzó nő! Akit nem lehet kiütni a nyeregből!
2015. aug. 8. 01:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam bocsi hogy 15 vagyok, de köszi :)
2015. aug. 8. 01:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó amit az 1. mond. Csak az a gond, hogy ha ilyen lennél/vagy, a srác akkor is tovább találkozgatna veled? Vagy képes lenne megváltozni érted? Ha igen, akkor jó, de ha nem, akkor nem hozzád való. (bocs, hogy így belerondítok)
2015. aug. 8. 02:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁ az egyetem:) Nem akarlak elszomorítani, de ember legyen ha kibírja szex nélkül a bulikon a sok részeg csaj közt.
2015. aug. 8. 02:10
 5/15 anonim ***** válasza:

3as zöld pacsi

és ha nem talizik vele? mert zavarja hogy komoly. nőként viselkedik? babummm annyi baj legyen nem kár

2015. aug. 8. 02:19
 6/15 anonim ***** válasza:
15 éves vagy? :D akkor hogy vegyen komolyan?
2015. aug. 8. 03:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a francba, és keress egy normális srácot! Nehogy már te teperj azért, hogy őkelme megváltozzon.
2015. aug. 8. 10:19
 8/15 anonim ***** válasza:
15 évest akar megkufircolni? Mivan papám, a saját ligádba nem megy? :D
2015. aug. 8. 13:29
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igazatok van... és 4# igen, az egyetem... hát ja... igazad van... hagyon a fenébe :)
2015. aug. 8. 15:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A 15 éves kor rendkívül szerencsétlen állapot. (Szerencsére hamar elmúlik.) A lányok ilyenkor a komolyabb, 18-20 fiúk figyelmére várnak, de azok meg ilyenkor pont a 25-35 éves nőket preferálják. Ha fiatalabb csajba botlanak, még érzelmi zsarolásra is képesek, (ha te nem, akkor megyek máshoz, aki igen) csak hogy megkaphassák őket.

Tényleg hagyd a fenébe.

2015. aug. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!