Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy komolyan vegyen a pasi? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy 18 éves pasival találkozgatok már egy ideje, és úgy érzem, hogy csak a szexre hajt, és mivel nem szándékozok neki megadni, amire vágyik, ezért úgy gondolom, hogy az első csaj miatt otthagyna, aki odaadja magát neki teljesen... vagy legalábbis megcsalna... és ezt még csak meg se tudnám, mivel én most megyek gimibe ő pedig idén kezdi auz egyetemet... Mit tegyek?2015. aug. 8. 01:47
11/15 A kérdező kommentje:
aha, értem, nyugi, tuti nem fekszem le vele, még ha ezt mondja, akkor se:) köszönöm, tényleg hagyom
2015. aug. 10. 12:59
12/15 anonim válasza:
Szerintem nem szabad magad hagyni. Titokzatosnak kell lenni. Nem szabad mutatnod magad. Inkabb rejtsd elamid van , hogy erdeklodjon. Szepen aprankent. Viszont az is kell, hogy valamennyire te legyel a ,,vezer". Pl elvis moziba...megerdezi hmit szeretnel nezni..akkor nem kezded el,hogy amit te szeretnel szivem... hanem hatarozottan mond meg!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) hát megpróbálom... lesz ami lesz :)
2015. aug. 13. 13:23
14/15 anonim válasza:
Most megpróbálod, vagy hagyod?
Ha megpróbálod, akkor csak elb.szod az időd egy alakra, aki nyilvánvalóan csak a szexre hajt.(Y)
15/15 A kérdező kommentje:
Marad minden a régiben, annyira azért nem érdekel a srác... Szóval nem lesz gond azzal, hogy ha meg akarna b.aszni.. egyszerűen kidobom akkor...
2015. aug. 14. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!