Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti osszejonnetek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti osszejonnetek egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Tucatjával latom a hasonlo kérdéseket es keptelen vagyok kilogni a sorból.

40oraban dolgozom irodai környezetben, mellette az egyik legszínvonalasabb hazai egyetem hallgatója vagyok.

Külsőre minden OK, 'magasvekony' srac voltam, kicsit rendbeszedtem magam, így sikerült ezt a szindrómát legyoznom par ev alatt.

Az arcom előnyomre nagyon fiatalos, 24 vagyok, de 17-18nak nezek ki.

Belsőre vannak hiányosságok, de csak a nagyon alapos megfigyelés utan derülhetnek ki. Nehezen osztom be jol az időmet, s gyakran rosszul priorizalok. Ez jelentheti azt is, hogy a felsorolt tevékenységek elviszik az idom nagyrészét, s talan az egyetlen hobbim a kis szabadidombol, hogy a frissen vett garzonomat bütykölöm élhetőre.

..es relative keves idot tudok szakítani parkapcsolatosdira.

A pozitiv dolgokat pedig nem sorolnam, nyilvan kedves aranyos rendes, stb. De inkabb az a fajta lettem, aki lebeszeli a lányok bugyiját, mint az, aki virággal próbál a friend-zonebol kitörni. Ha butaságnak tunik, de mukodik, nem butaság.

2015. nov. 29. 07:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Simáán 😊😊

15/L

2016. júl. 15. 16:58
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem vagy szimpi.
2016. júl. 15. 17:38
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem. Öreg vagy

16/l

2016. júl. 15. 17:45
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem, túl idős vagy hozzám, amúgy meg nem értem, hogy ezt a kérdést miért a "tini párkapcsolatok" témakörben tetted fel. Egy 24 éves akárhánynak is néz ki, azért már nem tini. :'D

15/l

2016. júl. 15. 18:15
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Hat, ez a relative keves idod van a parkapcsolasdira elegge unszimpi volt...nekem fontos egy sracnal, hogy eleg sok es minosegi idot toltson velem. Persze ha megy a munka vagy akarmi miatt nem megy, az nem gaz, de azert keresse az alkalmat. Es egyaltalan nem ilyen etterembe cipeleses randikra gondolok...

Amugy mas kivetnivalot nem latok a leirasban, habar nemtudom miert kellett odatenni hogy "egyik legszinvonalasabb", kicsit sznobul jott ki.:D

18

2016. júl. 16. 15:50
 26/27 anonim válasza:
Nekem bejössz, meg minden. Csak túl idős vagy hozzám. 12/L :(
2016. júl. 22. 21:15
 27/27 anonim ***** válasza:

"..es relative keves idot tudok szakítani parkapcsolatosdira."

"De inkabb az a fajta lettem, aki lebeszeli a lányok bugyiját, mint az, aki virággal próbál a friend-zonebol kitörni."

Magyarán olyan nők jelentkezését várod ebbe a hirdetésbe, akik totojázás nélkül rögtön kaphatók a szexre, és elalélnak attól a dumától, hogy 24 éves korodra van egy garzonod.

Letojom, csak azért összegeztem ezt így, mert sokaknak nem megy a szövegértés.

2016. júl. 23. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!