Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek valakit, aki megismerkedne egy rendes,13 éves sráccal?
Figyelt kérdés
A hollandi úti Fekete cukrászda jó találkahely lenne.2015. nov. 3. 07:03
1/12 anonim válasza:
Igen, a matek könyv. És persze az összes többi. Ott van a tojáshéj a popsidon, tanuljál, mert neked még azt kell!
2/12 A kérdező kommentje:
PLS a felnőttek kíméljenek!!!!
2015. nov. 3. 13:27
4/12 A kérdező kommentje:
Ha szeretnétek ismerkedni, írjátok a válaszba a számotokat és az életkorotokat.
2015. nov. 3. 14:45
5/12 anonim válasza:
A piccsátokon ott van még a kurrva tojás héj! Istenem:((
6/12 anonim válasza:
Nem vagyok felnőtt, de az óvónénit ajánlanám.
Na jó: ismerkedj a saját környezetedből. Senki nem akar veled random látatlanban ismerkedni, pláne hogy mekkora az esélye, hogy egy helyen laktok, ha már a várost sem írtad le. #hasznos
7/12 anonim válasza:
12 éves vagyok. Hol van az a Fekete cukrászda?
8/12 anonim válasza:
Hát kedves, én sem vagyok sokkal nagyobb de az elsõvel tökéletesen egyet értek. Majd tizennégy után ráérsz, sõtt! ^^ 14/L
9/12 anonim válasza:
Én nyáron leszek 12 éves, én járnék veled!
10/12 anonim válasza:
szia :) en holnap leszek tiz eves es en naon akarok ismerkedni veled hol van az a fekete cukri? 10/l vok na jo meg csak 9 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!