Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, segítség! Randim lesz egy sráccal és ruhában szeretnék menni, de összeérnek a combjaim és hamar kidörzsölődik ott a bőröm. A harisnya a ruha miatt nem megoldható. Kéne valami amitől nem fog fájni, de nem is befolyásol? 17/L
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 17:38
1/16 anonim válasza:
Szorj oda pudert attol nem fog kidörzsölődni
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! :) Ez most nagyon jókor jött
2015. aug. 3. 17:56
5/16 anonim válasza:
Nekem erre van egy kis bicajos nadrágom :D
De amúgy hintőpor vagy dezodor.
6/16 anonim válasza:
Egyébként a négyes nem mond hülyeséget, a vazelin is jó lehet.
8/16 A kérdező kommentje:
Esetleg egy hosszabb combfix?:s Valaki tapasztalat? A krémes dolgok sajnos most nem jók, mert ha olyan lesz a ruha, akkor meglátszik:/
2015. aug. 3. 20:41
9/16 anonim válasza:
én is a combfixet mondtam volna rossmanban elég hosszút lehet kapni pl
10/16 anonim válasza:
Ez nem magától értetődő hogy ruhában mész??
Te hova szoktál ruha nélkúl menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!