Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti osszejonnetek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti osszejonnetek egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Tucatjával latom a hasonlo kérdéseket es keptelen vagyok kilogni a sorból.

40oraban dolgozom irodai környezetben, mellette az egyik legszínvonalasabb hazai egyetem hallgatója vagyok.

Külsőre minden OK, 'magasvekony' srac voltam, kicsit rendbeszedtem magam, így sikerült ezt a szindrómát legyoznom par ev alatt.

Az arcom előnyomre nagyon fiatalos, 24 vagyok, de 17-18nak nezek ki.

Belsőre vannak hiányosságok, de csak a nagyon alapos megfigyelés utan derülhetnek ki. Nehezen osztom be jol az időmet, s gyakran rosszul priorizalok. Ez jelentheti azt is, hogy a felsorolt tevékenységek elviszik az idom nagyrészét, s talan az egyetlen hobbim a kis szabadidombol, hogy a frissen vett garzonomat bütykölöm élhetőre.

..es relative keves idot tudok szakítani parkapcsolatosdira.

A pozitiv dolgokat pedig nem sorolnam, nyilvan kedves aranyos rendes, stb. De inkabb az a fajta lettem, aki lebeszeli a lányok bugyiját, mint az, aki virággal próbál a friend-zonebol kitörni. Ha butaságnak tunik, de mukodik, nem butaság.

2015. nov. 29. 07:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

Nem,tul idos vagy hozzam.:D

De a bugyi lebeszelos dolog nekem meg szimpatikus is,ezek szerint jol kommunikalsz. En meg imadok beszelgetni,szoval...:)

16L

2016. márc. 13. 18:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor biztos jó pasi lehetsz ;)
2016. márc. 13. 19:05
 13/27 anonim ***** válasza:
20%
Semmi bajom nem lenne veled belsőre, de hozzám túl idős vagy. 16/L
2016. ápr. 2. 18:43
 14/27 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2016. ápr. 10. 21:50
 15/27 anonim ***** válasza:
7%

Sajna nem, erről a bugyilebeszélős szövegről nekem az ugrik be, hogy csak kihasználod a lányokat, csak szexre kellenek...

22/L

2016. ápr. 18. 13:49
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha komolyak a szándékai, why not? :D

Bár nekem a belső az szörnyen fontos, elég kemény elvárásaim vannak.

2016. máj. 2. 17:52
 17/27 Andicika ***** válasza:
Ha tényleg komolyan gondolod amit gondolsz/érzel egy lány/nő után, akkor lehet belőle valami, ám nagyon ne említsd a "bugyi lebeszélős" dolgot... 16/L
2016. máj. 16. 18:25
 18/27 anonim ***** válasza:
szerintem semmi gond nincs veled :) az idődet meg megtanulhatod később valamennyire átrendezni :) 20/L
2016. máj. 16. 19:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Most komolyan? :D Naná, persze. Mondjuk írhattál volna többet is. :)

17L

2016. jún. 13. 19:52
 20/27 anonim válasza:
Nem igazán bocsi
2016. jún. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!