Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randi helynek színház?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi helynek színház?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm ,még sohasem találkoztunk ,de beszélgetünk az interneten keresztül. Tudom ,hogy nagyon szeret színházakba járni ,csak sajnos vagy anyagilag nem engedheti meg magának ,vagy nincs kivel elmennie. Szerintetek jó ötlet lenne egy "első randiként" egy ilyen? :)

2015. nov. 7. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem első randinak nem jó hely... az első randin ismerkedni kéne, mondjuk séta közben vagy kávéházban. vagy valami ilyesmi.
2015. nov. 7. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is,nekem álom lenne ilyen srácot találni*.* De előtte még mindenképp beülnék egy kávézóba vagy legalább sétálnék,hogy jobban megismerjem az illetőt.
2015. nov. 7. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen én is egy egész napos programra gondoltam előtte mondjuk egy séta ,egy beülős helyen ebédelés ,majd az estét megkoronázni egy színházi darabbal. :) Csak sajnos nem igazán veszem úgy a lány közeledését.. mint .. mint kellene :)
2015. nov. 7. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad ,hogy egész napos program és előtte van lehetőségetek jobban megismerni egymást akkor igen szerintem jó lehet.

De ,ahogy az előttem szólok is írták ,maga a színház első randira nem.

De ha beültök valahova és sétáltok akkor szerintem nagyon is jó lehet.

mozinál mindenképpen jobb.

2015. nov. 7. 17:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,a válaszokat! :)
2015. nov. 7. 17:14
 6/7 anonim válasza:
jééé van még olyan pasi aki színházba vinne egy nőt nem egy kocsmába leitatni?!?! :D Jo szokasodat tartsd meg!! Es igen szupi randi hely
2015. nov. 7. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Művészi beállítottságú vagyok sokkal inkább ,mint kocsmás ,vagy diszkós. :)
2015. nov. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!