Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ötletek, hogyan oldhatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek, hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

A sztori annyi, hogy egy barátnőmnek, most lesz a szülinapja, én külföldön élek de majd hazamegyek addigra, bár ezt neki meglepetésnek akarom szánni, vettem 2 szinházjegyet is, namármost, hogy tudom ezzel az egésszel a legjobban meglepni, mármint azt szeretném, hogy ne tedjon semmit, hogy hívjam el névtelenül, meg anélkül, hogy megtudja, hogy én állok a háttérben (: .

Remélem érthető voltam, köszi előre is a válaszokat.

2012. dec. 27. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Névtelen boritékba tedd bele a színházjegyét, bele a postaládájába egy rövidebb titokzatos levéllel majd a színházban találkoztok.
2012. dec. 27. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a szülinapja előtt érsz haza,és tudod,pontosan hol lakik,dobd be az egyik jegyet egy borítékban a postaládába,mellette egy levéllel:Ha érdekel ki vagyok,legyél ekkor és ekkor,itt és itt.Aláírás:egy régi jó barátod.Most így nagyhirtelen feladtad a leckét,jobbat nem tudok.
2012. dec. 27. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg egy barátnőjét, hogy tegyen úgy, mintha ő hívná el a színházba, és találkozzanak a színház előtt x órakor. + az elmaradhatatlan rózsacsokor.

Sok szerencsét!

4/7 anonim ***** válasza:
Na!Úgy látom,egyre gondoltunk.
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is az a legjobb, ha beszélsz egy barátnőjével vagy testvérével, hogy ő hívja el színházba. Szerintem így nagyobb lesz a meglepetés, ha te leszel ott a várt rokon vagy barát helyett. (a levéllel talán annyi a baj, hogy azt azért valószínű, hogy kitalálná, hogy kitől kapta) Szóval ha igazi meglepetést szeretnél, akkor az előbbit ajánlom:)

Hajrá! és boldog szülinapot a barátnődnek!

2012. dec. 27. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam névtelen levélre, csak abból levágná, hogy én vagyok mert régebben, is gyakran üzengettem neki így, de azért kösz (: .
2012. dec. 27. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, csak a rokon/barát olyan legyen, aki nem pletykál, mert én megakartam lepni valakit s elkértem egy rokonától a címét, s a rokon elmondta annak akit megakartam lepni.
2012. dec. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!