Szerintetek ez a szett milyen egy esti színházi randira? Nem tudom, hogy elég elegáns-e, esetleg túlöltözés kategória. Képpel lent.
Figyelt kérdés
Az operettbe megyünk. Természetesen fekete harisnyával, egy fekete kistáskával fogom viselni, felette ha hidebegg lesz bent egy sima fekete blézer, fekete, hosszabb szövetkabát kintre.
2013. dec. 17. 18:54
1/24 anonim válasza:
Szerintem a cipő meg a ruha se éppen elegáns:s
2/24 anonim válasza:
Ez egy nyári ruha egy kerti partira, nem decemberbe az operett színházba való.
3/24 anonim válasza:
ez nem való színházba de még erre a hideg szezonra sem!
4/24 A kérdező kommentje:
de teljesen vastag az anyaga, nem nyári ruha.
hát, eddig leszavazóban van a szett, de bárok még véleményeket!:) esetleg más ruhaötleteket, linkeket, bármit!:)
2013. dec. 17. 19:03
5/24 anonim válasza:
Nyári ruhát ne vegyél fel télen. Amúgy meg a magassarkút is felejtsd el szerintem,egy topánkával jobban járnál.
6/24 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem elegáns, már bocs, sőt a cipő kifejezetten közönségesnek hatna,a csíkos ruha egy buliba jó lenne, de nem egy színházba.
7/24 A kérdező kommentje:
De hát ez tényleg nem nyári ruha, higgyétek el baromi vastag az anyaga, aki ezt nyáron fel tudja venni, ember a talpán.
a cipő túl sok? topánkában megfagyna a lábam, csizmában meg azért mégse mehetek :S patthelyzet.
amúgy kösz a tippeket, mindenkit felpontozok, minden vélemény vélemény:)
2013. dec. 17. 19:13
8/24 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy vastag, de ettől még nem elegáns és nem operettbe való. A cipő szintúgy:s
9/24 anonim válasza:
Sem a cipő, sem a ruha nem színházba való.
10/24 A kérdező kommentje:
Ajaj, akkor ez nagyon nem nyerő! Mi a probléma a cipővel? a ruhát mondtátok, hogy nyárias, stb, nem tudom. de akkor cipő alternatíva?
2013. dec. 17. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!