Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maciikaa kérdése:
Normális ha 12 évesen már pasiznak a lányok?
Figyelt kérdés
A 2015-ös nyár az ismerőseimnek a szerelemről szólt. Ezzel nincs is baj, annyi hogy nem 12-13 évesen kéne elkezdeni, legalábbis szerintem. Facebookon mást sem láttam csak hogy az xy kapcsolatban az xy-nal. Muszály ezt? És csodálkoznak hogy azt mondják, "Ez a mai fiatalság!".2015. okt. 31. 19:40
11/13 anonim válasza:
"Az, hogy mondjuk egy 12 éves lánynak van egy kb. ugyanennyi idős barátja, akivel kölcsönösen szeretik egymást, azzal semmi gond."
Mekkora ostoba válasz ez!! A kérdező tökéletesen látja, felesleges ezt a pasizás témát erőltetni ennyi évesen. Te nem tudom honnan szeded azt hogy 12 évesen bármit is tudnak egymásnak nyújtani! És ráadásul a lehető legfelelőtlenebb kor!
A gyerek előbb nőjön fel és ne tizenéves kis nyomival járjon, hanem felnőtt felelősségteljes férfival!
13/13 anonim válasza:
Sajnos igen, már normális... bár nekem még 16 évesen se sikerül ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!