Csak szerintem gáz, hogy 12 évesen smárolnak és pasiznak az osztálytársaim? Vagy nincs igazam?
Nyugi kérdező, veled vagyunk, te vagy a király, 16 éves korodban nézz férfira, de 18 éves korodig egyet se érints meg.
Osztálytársaid undoritóak nem is tudom mit képzelnek, 12 évesen tilos érzéseket táplálni bárki iránt aki nem családtag.
A mögötted levő lányra meg annyit, hogy a nagyok mindig nagyzolnak.
Tudod mi bánt téged? Hogy nekik van pasijuk neked meg nincs.
Szegény lány leírja az érzelmeit,vagyis a nézeteit ezzel a dologgal kapcsolatban, páran meg őt osszák ki.
Tökéletesen igazad van. Semmi helye nincs 6. 7.osztályban a fiúzásnak. Tudod mi van azokkal a lányokkal? A szüleiktől is valószínüleg ezt látják vagy pedig nagy ívben tesznek rá,hogy a lányuk kivel-merre hempereg és ehhez hasonlók.
6-7. osztályban a tanulással kell foglalkozni és a barátokkal, nem pedig minden sarkon smárolni,már elnézést de nehogymár azt mondja valaki,hogy ez egy normális dolog amit a mai fiatalok többsége művel.
Te pedig nagyon jól teszed, 8.után simán ráérsz fiúzni,hidd el nekem, nem maradsz le semmiről de semmiről,és te leszel az ,aki jobban jár!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!