Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 12-13 ÉVES "párok" mitcsinálnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-13 ÉVES "párok" mitcsinálnak?

Figyelt kérdés

Nem is tini kor igazából de azért beírom.

12-13 évesek mikor össze jönnek mitcsinálnak?

Fagyizgatnak vagy mi?

És nem értem,hogy miért járnak? Ez ennyire menő lenne?

Mert szerintem szánalmas..

2015. okt. 31. 08:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés aki írta hogy ő nem csak fagyizgatott akkor mit csináltatok?:D
2015. okt. 31. 10:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát azt már a fantáziádra bízom ;)
2015. okt. 31. 12:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos a kérdezőtől ez a kérdés, valóban nem kellene még ennyi idősen szerelmesnek lenni. Az sem igaz hogy tizenéves korban már kell csajozni/pasizni, valóban ráérne akár 20 éves kor körül vagy a felett,szóval aki azt mondja hogy 15-16 évesen már kellene, annak bagyon nincs igaza,valóban foglalkozzanak még annyi idősen a tanulással
2015. okt. 31. 15:38
 24/28 anonim ***** válasza:

14-es, abban van igazad csak hogy ennyi idősen is persze nem arről van szó hogy teljesen ne barátkozzanak a fiúk és lányok, akár szerelmesek is lehetnek az is oké, de akkor sem olyan kapcsolatok ezek még hogy örökkébfog tartani, illetve még nem is érettek annyira, azok is igazából csak 20 éves koruk körül/után lesznek.

az előző voltam amúgy

2015. okt. 31. 15:49
 25/28 anonim ***** válasza:

#9 + #14 abszolúte egyetértek veletek!:D A tanulásról annyit, hogy azért valamilyen szinten használod azt amit a suliból is kapsz, pl a matek logikát fejleszt, a magyar segít értelmezni dolgokat, töri a kultúrákat ismerteti(színesebb világszemlélet), a nyelv az fontos lehet megint csak, stbstb..

A párkapcsolatról meg annyit, hogy igenis kell tapasztalatot gyűjteni, mondjuk azt kapcsolaton kívül is lehet, de legeslegjobban kapcsolatokban tudod feszegetni a határokat, elkövetni a hibákat, és tanulni belőlük.. És így annál jobban megadni mindent a következőnek.. Illetve nagyon ritka az ilyen, de hallottam már olyat is, hogy 12 évesen jöttek össze valakik, és 30 éve házasok..(nem 12 évesen házasodtak:D)

2015. okt. 31. 23:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Figy, 13 éves (tini) vagyok és le lehet hurrogni, de igen, van barátom. Hát, nem "fagyizgatunk". És egyáltalán nem azért jöttünk össze, mert ez a menő, sőt néha kellemetlenül is érzem magam emiatt, hogy ilyeneket gondolnak a 13 évesek kapcsolatáról. Jóh, nyilván nem csókkal köszönünk, meg ilyesmi, bá ismerek olyat is, aki igen (olyan képeket tesz fel facere, hogy a barátja ölében ül, keresztbe,még nem töltötte a 13-at...). A járásunk leginkább ölelés+puszi+kézfogásban nyilvánul meg,de szerintem egyáltalán nem vagyunk éretlenek. :) Ennyi, bocsi a hosszú válaszért, pontozzatok le nyugodtan, annyira nem fontos a magas százalék. :D
2015. nov. 1. 22:21
 27/28 anonim ***** válasza:
Kerlekszepen a mi gyonyoru "parjaink" 6.-ban esku h felnek egymastol😂😂😂nemtom mer de o bajuk😂😂
2015. nov. 1. 22:25
 28/28 anonim ***** válasza:
#27: Azszép... :D
2015. nov. 1. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!