Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 12-13 ÉVES "párok" mitcsinálnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-13 ÉVES "párok" mitcsinálnak?

Figyelt kérdés

Nem is tini kor igazából de azért beírom.

12-13 évesek mikor össze jönnek mitcsinálnak?

Fagyizgatnak vagy mi?

És nem értem,hogy miért járnak? Ez ennyire menő lenne?

Mert szerintem szánalmas..

2015. okt. 31. 08:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem is annyi elég és engem meg érdekel az angol meg a holland így azt tanulom de a sulira nem igazán mert azt tudom és következtetek érdekel engem a fizika elektromosság meg ilyenek és szinte a legtöbb dolog érdekel ami után utánna nézek vagy ha nem is érdekel de más meg nem érti azt is meg tanulom hogy más megértse de attól még a sulira nem tanulok mert azt értem szinte mindig
2015. okt. 31. 09:47
 12/28 anonim ***** válasza:
Én ugyan már idősebb vagyok de volt 13 éves párom és képzeld nem csak "fagyizgattunk". Bár nem minden 12-13 éves egyforma, de ha csak sétálgatnak kézenfogva az a baj, ha meg sexelnek akkor meg az....miért zavar téged olyan dolog amihez valójában semmi közöd?
2015. okt. 31. 10:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. én néha már 15 évesen îs úgyérzem levagyok maradva, mert még sosem volt barátom, de ebben a korban tényleg inkább a tanulással kellene foglalkozni. A párkapcsolatra ráérünk 20 éves korunk után is.
2015. okt. 31. 10:20
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

Amikor én voltam 12 eves ( 3 éve :D) akkor nekem is nagyon tetszett egy fiú és akar össze is jöttem volna vele, persze, most mar így visszatekintve teljesen hülye voltam, de akkor azt éreztem, hogy boldog(abb) lennék

Persze nem jött össze, de ez reszletkerdes

És kedves sűrítettlevego szerintem az hülyeség, hogy ráér majd 20-22 eves kora után pasizni/csajozni az ember

Tapasztalatokat kell gyűjteni

Gyakorolni kell, hogy hogyan kell beszélgetni a másik nemmel, miről lehet, a testbeszéd jelentősebb "elemeit" nem árt 'megtanulni' fiatalabb korban

És ennyi erővel, hogy a 16-17 eves korban a kapcsolatok nem hosszúak ne is legyen az embernek párja, mert 20-22 eves korában is lehet, hogy 2 hónap és szakitanak

Szóval szerintem ez hülyeség

Remelem ha van/lesz gyereked, akkor azért neki nem csak 20-22 eves kora körül fogod megengedni, hogy pasizzon/csajozzon

2015. okt. 31. 10:26
 15/28 anonim ***** válasza:

Szerintem minden tinédzser (főleg lányok) borzalmasan szerelmesek. De nem másba, hanem a szerelembe. Pont ú. gy, ahogyan én is. És van, aki rázúdítja ezt másra, hogy aztán pár hetes/hónapos kapcsatokkal (és a szakításokkal) sebeket szerezzen magának. Persze lehet azt is mondani, hogy tapasztalatot szerez, hogy simábban mehessenek a dolgok majd a nagy Ővel. De minél több kapcsolatba megy bele- majd ki, annál kevésbé lesz hűséges, annál kevésbé becsüli meg ezt az egészet. Najó, igazából egy mondatban összesűrítve én nem találom jó dolognak ezt az egészet. (Mondom mindezt 17 évesen :D)

Én is folyamatosan "szerelmes vagyok" valakibe, de eszemben sincs kapcsolatba lépni akárkivel is. Szerintem ilyenkor még nagyon éretlenek vagyunk erre. (Persze nem azt mondom, hogy teljesen konzervatívnak kell lenni, és nem szabad 1-2 randira elmenni)

2015. okt. 31. 10:34
 16/28 anonim válasza:
Miért lenne szánalmas? És amikor az oviban az 5-6 évesek "járnak" akkor mivan?! Én 12 vagyok lassan 13, igaz nekem sem volt barátom még, de pár bartnőmnek már volt, és elég jól kijöttek egymással. Én inkább a tanulásra figyelek nem a fiukra. De szerintem nem szánalmas ha egy gyerek szerelmes
2015. okt. 31. 10:39
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem a szerelmemre értettem hogy szánalmas arra értettem hogy sokan csak azért járnak mert az olyan nagyon menő szerintük.
2015. okt. 31. 10:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Az szánalmas, de ha valaki tényleg 'szerelmes' ( persze 12 eves "szinten" ) akkor hadd járjon valakivel :)
2015. okt. 31. 10:48
 19/28 A kérdező kommentje:
Volt még egy válasz ,hogy engem ez miért érdekel nincs hozzá közöm,neki mondom bocsánat hogy felmertem tenni ezt a kérdést.
2015. okt. 31. 10:48
 20/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a véleménye igaz.
2015. okt. 31. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!