Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 12-13 ÉVES "párok" mitcsinálnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-13 ÉVES "párok" mitcsinálnak?

Figyelt kérdés

Nem is tini kor igazából de azért beírom.

12-13 évesek mikor össze jönnek mitcsinálnak?

Fagyizgatnak vagy mi?

És nem értem,hogy miért járnak? Ez ennyire menő lenne?

Mert szerintem szánalmas..

2015. okt. 31. 08:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
29%
Hát ennyi. Igazából teljesen jogos. Abban a korban bőven a tanulással kell foglalkozni! Csajozni/pasizni majd ráér 22-24 évesen, miután elvégezte az iskolát.
2015. okt. 31. 08:56
 2/28 A kérdező kommentje:
Bár így gondolkodnának ,én se vagyok idősebb 14 vagyok és nem járt / jár az eszem a pasizáson...
2015. okt. 31. 08:57
 3/28 anonim ***** válasza:
70%
Tudod egyáltalán, mit jelent a tini kor??? 12-13 évesek hogy a fenébe nem tinik??
2015. okt. 31. 08:57
 4/28 A kérdező kommentje:
Oda írtam hogy nem igazán tinik
2015. okt. 31. 08:58
 5/28 A kérdező kommentje:
Hova raktam volna felnőtt párkapcsolat?
2015. okt. 31. 08:58
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
A 11 éves is tini és 19 éves is.
2015. okt. 31. 09:05
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom valószínűleg azt amit írtál 14 vagyok és nem is jutott az eszembe hogy valakivel párkapcsolatba lépjek mert felesleges hisz úgy sem lessz tartós.

Kedves #1 mondod hogy tanuljanak inkább azt meg hogy gondoltad!? Felesleges gondolom te is 5 órákat ültél a könyv/füzet előtt mint én és mire mentél míg én mostmár egy árva mondatot sem tanulok meg és majd hogy nem jobbak a jegyeim mint 12-11 évesen

2015. okt. 31. 09:32
 8/28 anonim ***** válasza:
38%
Tinédzser az összes tizenéves. Tehát igen, ők is tinédzserek, az más, hogy éretlenek, mint a zöldeper és abszolút nem ezzel kéne foglalkozniuk. Természetesnek hangzik, ha mondjuk egy 16-17 éves fiú/lány kapcsolatban van, de az is marhaság, ugyanis semmi értelme. Annak előbb-utóbb úgyis vége lesz és a tanulással kell foglalkozniuk. Szóval, kérdező, te ne hagyd magad belesodorni a társadalom által elfogadott butaságokba, majd ráérsz foglalkozni az ellenkező nemmel iskola után (nem általános). :)
2015. okt. 31. 09:35
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
7-eske, az iskola amúgyis hülyeség. Legalábbis az oktatási rendszerünk úgy végbélsár, ahogy van. Ami értelmes, azt megtanultam/megtanulom én is, de én könyvekből tanulok és nem az iskolára, hanem magamnak. Engem érdekel a repülés és annak a fizikája, így majd fogok venni egy könyvet, amiből ezt szépen meg lehet tanulni. Ugyan így vagyok az evolúcióval és az élőlényekkel a bolygón, tehát azokról is veszek majd könyveket és megtanulom őket, mert engem érdekel. Amit az iskolában adnak, az engem nem érdekel, nem tanulom meg, mert amúgy sem veszem hasznát soha. Tudom, hogy engem mi érdekel és azt fogom tanulni, nem mást. Így értettem. Nyilván, kell az iskolára is egy kicsit tanulni, leültem oda is bemagolni valamit, aztán ennyi. Órán figyeljen oda és az elég legtöbbször. :)
2015. okt. 31. 09:39
 10/28 anonim válasza:
74%
Nekem az egyik oszt társam és egy évfolyam társam járnak ők 13 évesek bár szerintem felesleges de igazából a szerelemnek nem lehet korhtárt szabni szerintem is korai de ha komolyan gondolják akkor mért ne?;)😉
2015. okt. 31. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!