Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy hívnátok el a lányt?
Ebben az évben kezdtem el őt látni :)
Akárhányszor megyek reggel a buszon ő ott ül valahol velem szembe vagy mellettem...
Az a baj, hogy nem vagyok az a típus aki ott helyben a buszon állva megkérdezi tőle, hogy "szia, nagyon szép vagy stb... randiznánk-e?"... Gondolom ez az emberek többségében így van. Na mindegy, azon gondolkodom, hogy hogy kérdezzem meg, vagy mi legyen az első lépés?
Én 16 vagyok, ő magasságban kicsit alacsonyabb nálam, de szerintem 1 évvel idősebb lehet nálam...
Most a lányokhoz szólna ez a kérdés, hogy ti hogy fogadnátok legszívesebben egy ilyen "első kérdést" vagy nem tudom hogy mondjam :O
Ötletek? <3
Mosolyogj rà mindenképpen!
A lànyok azt észreveszik és örülnek neki.
Ha sokszor làtod akkor biztos ő is észrevette hogy màr làtott téged többször ugyhogy azt ajànlom hogy szedd össze a bàtorsàgod és ha legközelebb talàlkozol vele köszönj neki: Szia
És ha ő is visszaköszön akkor legközelebb màr belekezdhetsz a beszélgetésbe. Róla kérdezőskődj pl.: melyik suliba jàr, mit szeret csinàlni
A bókokat hagyd késöbbre szerintem.
Hajrà, szurkolok!!
Szedd össze magad!
A lányt szedd fel, mert fgelszedi más!
-Hé!
-Gyere onnan, mert elüt a vonat!
-Na! Ugye megmondtam!
Hát én örülnék ha lassan közeledne. ki nem állhatom azt, ha egy fiú rámenős. Volt már rá példa.. Nagyon sok..
De szerintem csak légy önmagad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!