Ti mikor hívnátok el egy lányt randizni, ha csak hetente egyszer találkoztok azt is csak fél órára?
Szerintem ne csak úgy azzal menj oda hozzá, hogy szeretnél vele randizni, mert engem pl. inkább elijesztene, még akkor is, ha bejön a srác.
Nem tudom, hogy hol találkoztok, de ha esetleg közös előadáson ültök, akkor próbálj meg a közelébe ülni, pl. elé, mögé, mellé és akár egy kis cetlit is küldhetsz neki, az olyan kis pajkos. :P
De egyébként kezdeményezz valamilyen beszélgetést és alakítsd úgy, hogy szeretnéd elhívni egy kávéra, vagy csak mondd azt lazán, hogy szívesen beszélgetnél vele egyet suli után, ha ráér.
Az is jó ötlet lehet, ha már tudod a nevét, akkor felveszed facebook-on, és esténként ráírsz, érdeklődsz.
Előadás vagy gyakorlat/szeminárium? Mert előadáson/előtte szerintem nehezebb "észrevétlenül" puhatolózni. Miről beszélgettetek? Suliról vagy más témáról is? Ha suliról, akkor ideje valahogy valami mást is bevetni. Ha a sulin kívül is volt témátok, akkor szerintem jó úton jársz. Igazából ha elég jól terelgeted a témát (ehhez nekem nincs tehetségem sajnos :D) akkor pikkpakk kiderül, hogy van-e barátja, anélkül, hogy rányomulnál.
És azt jól sejtem, hogy azért nincs idő barátság kiépítésére, mert nem akarsz koppanni, hogy mégsem kellesz, akkor amikor már nyakig benne vagy a dolgokban? :)
Hát, azért is, de inkább azért, nehogy vége legyen. Úgy értem, ha ő neki sem vagyok közömbös, ne vesszen el ez az érzés, mert túl sokáig halogatom.
Egyébként a sulin kívül a munkáról beszéltünk, hát ez sem olyan bensőséges téma. Az a baj, hogy nehezen tudok körítve fogalmazni, tehát elég konkrét vagyok, és ilyenkor ez nem túl szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!