Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van okom a féltékenységre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Barátommal nagyon jól megvagyunk, néha ugyan veszekszünk sé volt már h lány miatt vesztünk össze de nem is ez a lényeg.

Ő táncol. Igaz már régóta nem de most láttam (mert tudom a jelszavát a facebookon) hogy egy szexi csaj ismerősével megbeszélte h együtt mennek majd holnap edzeni..és iylen kis kacsintós smile-kat küldött neki..Most mi van? Van okom aggódni? Régóta nem beszélt ezzel a lánnyal és most hirtelen edzeni mennek. A barátom amúgy tudja, hogy tudom a jelszavát, de akkor is. Félek. Tudom h régóta ismerik egymást, de már vagy egy éve nem beszéltek, aztán a csaj most felrakott egy új képet és egyből ráírt, h csinos, meg hogy tetszik neki. Ugye csak én aggódom túl?

2015. aug. 31. 16:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Pláne amíg ott laktam nála most nyáron nem is találkozott csajokkal, de ahogy elmentem egyből ír nekik..
2015. aug. 31. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Hat eleve az sm jo dolog, h tudod a jelszavat, nm hinnem h nezegetned kellene... Na mind1. A kacsintos smiley kb. nem jelent semmit... Illetve a tetszes az egy dolog, teged szeret elvileg... Az meg h elmennek edzeni... legalabb nm egyedul edz... Vagy akar te is elmehetnel vele. *-*
2015. aug. 31. 17:30
 3/6 anonim válasza:
Azt írta, hogy tetszik neki? Igenis van okod a féltékenységre. Szerintem beszéld ezt meg a barátoddal... Sok szerencsét.
2015. aug. 31. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján mindenki féltékeny lenne...

Te nem mehetsz el vele edzeni? Lehet hülyeség,de: titokban meg kéne nézned,hogy mit csinálnak edzés közben..:D

De ha nem akarsz ennyire turkálni a magánéletében akkor inkább ne..

2015. aug. 31. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerinted olyan hülye a barátod, hogy facebookon csajozik, ha tudod a jelszavát?
2015. aug. 31. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Már elmondta, de úgy h én rákérdeztem h kivel megy és mondta h egy régi ismerősével aki történetesen lány :/
2015. szept. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!