Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a féltékenységre?
Barátommal nagyon jól megvagyunk, néha ugyan veszekszünk sé volt már h lány miatt vesztünk össze de nem is ez a lényeg.
Ő táncol. Igaz már régóta nem de most láttam (mert tudom a jelszavát a facebookon) hogy egy szexi csaj ismerősével megbeszélte h együtt mennek majd holnap edzeni..és iylen kis kacsintós smile-kat küldött neki..Most mi van? Van okom aggódni? Régóta nem beszélt ezzel a lánnyal és most hirtelen edzeni mennek. A barátom amúgy tudja, hogy tudom a jelszavát, de akkor is. Félek. Tudom h régóta ismerik egymást, de már vagy egy éve nem beszéltek, aztán a csaj most felrakott egy új képet és egyből ráírt, h csinos, meg hogy tetszik neki. Ugye csak én aggódom túl?
A leírtak alapján mindenki féltékeny lenne...
Te nem mehetsz el vele edzeni? Lehet hülyeség,de: titokban meg kéne nézned,hogy mit csinálnak edzés közben..:D
De ha nem akarsz ennyire turkálni a magánéletében akkor inkább ne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!