Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a feltekenysegre?
Baratom ismerosei kozott elől mutat egy csajt akivel annó kavart.A csajnal is kimutatja facen.
Tegnap is azt vettem eszre hogy barat kijelentkezett ....1 ora hossza utan...majd a csajt aki ismerosom masik profilon a csaj is pont akkor jelentkezett ki ejszaka.Mindig lajkoljak egymast.Most reggel is bejelentkezett baratom...megneztem a csajt ő is pont akkor.Van olyan erzetem h beszelnek.Szerintetek? Baratom mindig bizonygatja ellentetet...de eossz erzesem van.
A facebook azokat az ismerősöket teszi előre, akikkel nagyon rég nem beszéltél! A bejelentkezési és kilépési idők mobilról használva egy standard időpontra vannak a napkeltétől és napnyugtától beállítva.
A pasidnak privátban megadom a címem ahová kérem a sörömet ezért a válaszért!:))
Ha nem is csinál semmit, a féltékenységed tönkre teszi a kapcsolatotok, ez az ellenőrizgetés durva, előbb utóbb tuti felkeresi a lányt, hogy legalább legyen okod pampogni..:)
De nekem is ôt teszi elore mert vele beszelek ill barataim csaladtagjaimat.Es fura ez a be ki jelentkezes egy idopontba.
Nm egy varosban elunk meg jelenleg de allandoan azon kattogok hogy mikor dolgozni fogok talalkozni fog vele is es atver...mert aztmondja h nem ismerkedik vele megis lajkoljak is egymast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!