Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenységre van okom?
Figyelt kérdés
Barátom 2 évig szerelmes volt egy csajba, de a lány nem viszonozta. Most két hónapa összejöttünk, azt mondta, nagyon szeret. Mégis ha elmegy előtte a csaj végig bámulja. Néha utána is néz. Nagyon idegesít... véleményetek?2015. febr. 11. 20:17
1/4 anonim válasza:
Hát nekem ez már sok lenne ha utána is néz
2/4 anonim válasza:
Ha 2 évig szerelmes volt belé, akkor nem fog az csak úgy elmúlni. Lehet sosem fog.
3/4 anonim válasza:
Ne várd el tőle, hogy teljesen kitörölje az életéből, mert nem fogja. Van olyan, hogy az ember csak úgy vágyik valakire, évek múlva is. Ettől nincs okod féltékenységre. Tapasztalatból beszélek. Én négy éve vagyok szerelmes egy fiúba, de soha nem volt köztünk több egy csóknál, az is már vagy három éve. Ettől függetlenül egy éve már van egy pasim, akit nagyon nagyon nagyon szeretek, és eszembe se jutna megcsalni, de azért még mindig érzek valamit a másik fiú iránt is, ami nem hiszem, hogy valaha el fog múlni...
Úgyhogy szerintem semmi okod féltékenységre, csak esetleg szólhatnál neki, hogy ez rosszul esik neked.
4/4 anonim válasza:
A párom előtt ha bármilyen nő elmegy,végig bámulja.És utánuk is néz.
Engem is idegesít,inkább már nem is szoktam vele menni sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!