Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenységre?
Figyelt kérdés
A barátommal 9hónapja vagyunk együtt.Mindig is tolongtak az ajtajánál a lányok.5hónapja élünk távkapcsolatban,és nagyon sok lánnyal van jóba.Van egy osztály társam aki nagyon jóban volt/van vele és multkor(1 hete kb.)azt mondta hogy irta neki a barátom hogy megcsal.Meg is akarta mutatni csak már nem volt rá idő.2015. febr. 3. 14:27
2/8 anonim válasza:
Ha távkapcsolatban éltek, akkor ott mindig fent áll a veszélye, h hűtlen az egyik fél...
3/8 anonim válasza:
Igen, minden bizonnyal van okod rá. Hiszen nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja ;) Figyelj oda az apró jelekre, nyomozz picit, de csak diszkréten!! Majd kérdezd meg róla a barátodat is.
4/8 Sajtoreferens válasza:
Ha egyáltalán fel kell tenned ezt a kérdést, akkor semmi okod a féltékenységre, intelligenciád nem alkalmas magasabb funkciók ellátására, így féltékenységre sem.
5/8 anonim válasza:
Kérd meg a barátnődet, hogy mutassa meg az üzenetet de a teljes szövegkörnyezettel együtt, mert az teljesen más megvilágításba helyezhet dolgokat, mintha csak kiragadnak egy-egy mondatot belőle, és tudni fogod az igazat, ilyen egyszerű.
6/8 anonim válasza:
Szerintem egy távkapcsolat esetében mindig fennáll a féltékenység. Akármennyire is megbízol a másikban, egyszerűen nem tudod ellenőrizni. Szóval szerintem van okod féltékenységre. :/
7/8 anonim válasza:
Mint minden kapcsolatban, nem csak távkapcsolatban előfordulhat. Szerintem távkapcsolatban jobban, de ez csak tipp a részemről. És azért gondolom ezt, mert kisebb a lebukás veszélye is.
De ez még mindig nem jelenti azt, hogy így van! Sőt az osztálytársra se hallgass. Láttunk már "jóindulatú" osztálytársat aki megkavarta azt a bizonyost szándékosan. Próbálj meg te utána járni ha ez felmerült benne komolyan. Pl: kérdezz rá a barátodnál és "szembesítsd", ütköztesd a két ember állítását. A reakciók beszédesek lehetnek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)már megkérdeztem,de mindig azt mondja,hogy nem igaz.Én hiszek neki de azért mégse olyan könnyű.Pl.én órákig tudnék vele beszélni de ő meg semmit sem tud mondani és mindig mondja hogy "beszéljünk a cipőkről" "beszéljünk a ruhákról" és ez már nekem idegesítő,meg mondok neki valamit amit viccnek szánok és azt mondja rá,hogy "nyugi már...csak osztálytársam..........."
2015. febr. 3. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!