Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a távkapcsolatról? Kinek milyen tapasztalata van? Meddig tartott a leghosszabb?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 23:39
11/13 anonim válasza:
sztem egy parkapcsolat nem tarthat sokaig (max 1 ev) . nem latod mindig, valaki közbejön, elfelejted a masikat, vagy esetleg nem erzel mar ugy utana... na mind1, ez az en velemenyem es ez törtent a növeremmel is (21 eves es aberdeenben tanul es az exe budapesti) , de meg baratok, habar a pasi többet akar...
12/13 anonim válasza:
Köszönöm!:)
Valahol még bízok benne, hogy igaza lesz. Régebben még az volt mindig a szöveg, hogy az számit ki lesz az utolsó. Hát remélem én, még akkor is ha nem érdemli meg.
Az új szerelemre várok, majd jön ha akar. Ha nem akkor majd lesz valahogy! :D
13/13 A kérdező kommentje:
Biztosan jönni fog :D Ha szaerencséd van, még azt is végignézheted, ahogy más azt teszi vele, amit ő veled :D nekem ilyenhez már volt serencsém és hát a legszebb öröm a káröröm, úgyhogy örültem, mint majom a farkának :'D
2015. szept. 2. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!