Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatról vélemény?
A sikeressége azon áll, hogy mennyire hajlandóak a felek a kompromisszumra, áldozatra, tudnak-e huzamosabb időt külön tölteni, eközben hűségesek maradni stb.
Belementem, működik.
Mukodik ha feltetlenul bizol es huseges vagy es szereted a parod. Nem egyszeru de megvannak a maga szepsegei is azert. Az izgulas meg keszulodes a talalkozas elott a programok , a komunikacio nagyon nagyon jol mukodik (mas ugysincs :D) aztan a vita is kevesebb :)
Mi a baratommal tobb mint 3 eve vagyunk egyutt es 3000km a tavolsag csak felevente talalkozunk de napi szinten beszelunk :) nem csrrelnem le ot senkire eso se engem. Ha szeretitek egymast a tavolsag nem akadaly :)
18/L
4-es kommentelő:
Gratulálok a kitartásotokhoz és további sok boldogságot Nektek! :) Hatalmas a távolság köztetek, de ebből is látszik, hogy kitartotok egymás mellett és nagyon szeretitek egymást! :)
Kérdező:
Nálunk is működik a távkapcsolat 2 éve és 2 hónapja vagyok abban a szerelmemmel és 200 km-es a távolság. Heti egyszer tudunk pár napra találkozni. Mi ősszel valószínűleg össze fogunk költözni. Ő 30, én pedig 24 vagyok. Ő már dolgozik, én meg most fejezem be a fősulit. Mi is napi szinten beszélgetünk, vagy levelezünk egymással. És nagyon szeretjük egymást! :)
Ha tényleg szeretitek egymást, kitartotok egymás mellett, megbíztok egymásban, akkor működhet! Itt már két személy is tanúsíthatja ezt! :) Beszéljetek sokat és mindenről! :)
Miért nem akar belemenni? Legalább próbáljátok meg, nincs mit veszítenetek!
Beszéljétek meg a dolgot. De ha tényleg nem akarja, akkor nem tudsz mint tenni. Muszáj leszel elengedni, mivel nem tudod rákényszeríteni erre.
#5 koszi es nektek is tovabbi sok boldogsagot es szerencses osszekoltozest!
Kerdezo: A minden napos szeretetet es torodest igy is meglehet adni a parodnak :) persze nem a szokvanyos modon decigy a talalkozok meg kulonlegesebbek. Ha akarod meseld el neki az en es az #5 valaszolo peldajat :) egy probat meger ha szeretitek egymast!
18/L #4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!