Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan film ami távkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan film ami távkapcsolatról szól?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy srác megismer egy csinos lányt,találkoznak de 200 kmre laknak egymástól,a barátságból pedig szerelem lesz.Szóval értitek.Ehhez hasonló filmet,ha írnátok vagy tudtok.Biztos van ilyen,ami erről szól.

2015. febr. 17. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csak a távkapcsolóról láttam.
2015. febr. 17. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
a filmekben 200 km az nem távolság:) Szerintem valójában sem..
2015. febr. 17. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Ir neked a f...m egy filmet errol
2015. febr. 17. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem lennék rá kíváncsi.

2 hónapja ért véget az 1 éves távkapcsolatom, a "legyőzhetetlen" 700 km-rel, én biztos nem nézegetnék ilyet, me k.vára fáj még mindig.

2015. febr. 17. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Távkapcs :)

Viccet félretéve, a filmekben ebből nem szoktak problémát csinálni. De még gondolkodom.

2015. febr. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!