Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok a távkapcsolatról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a távkapcsolatról?

Figyelt kérdés

2015. júl. 28. 02:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kibírhatatlan, nem hallod a valós hangját, nen erintheted, nem fekudhetsz le vele amikor akarsz stb... és ez azt eredményezi hogy valamelyik fél előbb utóbb nagy eselyel ferre lép.
2015. júl. 28. 02:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek.
2015. júl. 28. 03:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem lehet kibírni, nem nagyon érdemes belemenni. Virtuálisan csak egy lelki társat kapsz, akit nem tudsz megölelni, megcsókolni, személyesen érintkezni vele. 17/L
2015. júl. 28. 03:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Ritka hogy így tartós maradjon.
2015. júl. 28. 05:57
 5/16 anonim válasza:
Addig működik jó míg távkacsolat... Utána már nehezebb.....
2015. júl. 28. 05:59
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

nagyon rossz.

nincs melletted, nem bújhatsz hozzá, nem beszéltek sokat, ritkán látod, és mikor elmegy neked az még rosszabb.

nem mennék bele még egybe :)

2015. júl. 28. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:

én is egy távkapcsolatban élek, már több mint 8 hónapja. hát, mit is mondjak, jó is meg rossz is. most augusztusba fogunk találkozni harmadszor.

...és nekem is lenne egy kérdésem az, hogy szerintetek 3 évig lehet élni egy távkapcsolatban ? mert mi úgy tervezzük, hogy én 3 év múlva be fejezem a sulit, és utána ki költözök hozzá.

2015. júl. 28. 10:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó van aki kibírja, én nem bírnám még a 8 hónapot se.

Sokáig nektek :)

2015. júl. 28. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem jöhet szóba nálam.
2015. júl. 28. 12:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó, messze van, hiányzik, rossz ha féltékeny típus vagy mert nem látod mit csinál. Ha már előtte egy ideje együtt voltatok (mondjuk úgy 1 év) akkor ott szilárdabb az alap, ha nem, akkor elég necces, hiszen nem tudjátok úgy elmélyíteni, ahogyan azt személyesen lehet. Néha találkozni, kettesben lenni, interneten beszélgetni még nem elég, ennél több kell.

3 távkapcsolatból 3 szakítással végződött a fentiek miatt, 1 távkapcsolatból rövid időn belül összeköltözés lett, azóta a menyasszonya vagyok.

2015. júl. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!