Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Tudnátok segíteni? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Ugyebár jövő héten kezdődik az iskola. Van egy lány, aki tetszik nekem és levelet szeretnék írni neki. Mit írjak bele? Köszi a válaszokat! Ja és nem vok "swag yolo kisfiú" :D 13/f2015. aug. 24. 18:59
1/6 anonim válasza:
Milyen levélre gondoltál?:) Leírni, hogy tetszik, vagy szereted is?
2/6 A kérdező kommentje:
Kb olyanra, amit majd a padjába estleg, a táskájába fogok csúsztatni
2015. aug. 24. 19:11
3/6 anonim válasza:
"Mit írjak bele?"
Valami eredetit.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj de vicces vagy ha ha ha o_o"
2015. aug. 24. 19:19
5/6 anonim válasza:
1.Ne úgy kezd hogy üdv:D
2.Miket szeretsz benne?
Ha szeretnéd nagyon szivesen segítek megírni:)
Írj privibe:)
6/6 anonim válasza:
Én teljesen segítő jelleggel szántam. De nem várhatom el egy 13éves-től, hogy megértse a mögöttes tartalmakat, lényeg a lényeg. - Ha netről keresel valami fasságot, akkor hol marad az eredetiség? Ezt bárki meg tudta volna oldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!