Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves fiúk, titeket zavar ha egy lánynak kicsi a melle?
Figyelt kérdés
Csak a mellem kicsi de am minden a helyén van, nagy szem, szép száj szép orr, szép haj, magas vékony vagyok2015. aug. 17. 22:16
12/19 anonim válasza:
Igen, zavar. Pont amennyire egy nőnek fontos, hogy a pasija magas legyen. Ásd el magad a kis cicikkel.
Ugye te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést?
13/19 anonim válasza:
Csak azoknak számit akiknek csak a dugás jár az eszükbe....
15/19 marcell0001 válasza:
Valakinek pont az jön be :) szerintem meg aranyos ^-^
16/19 anonim válasza:
Engem nagyon is zavar. De a megnagyobbított szilikon sincs közel sem olyan jó, mint a természetes nagy.
17/19 anonim válasza:
JOBB MINT A NAGY! Nálatok ez ugyanolyan elmebetegség ahogy ti mondjátok ránk hogy mérgetjük a péniszünket.. A műnél nincs rosszabb! Mindegy milyen csak eredeti legyen!
18/19 anonim válasza:
Nézd, ha megfog a belsőd és külsőre is csini vagy akkor egyáltalán nem! Nem az a lényeg, hidd el. ;) A TV-be meg csak a népbutítás megy, ne is foglalkozz vele.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!