Fiúúúúúúúúk! Titeket zavar ha egy lánynak kicsi a melle? körte alakom van, és nem vagyok vele elégedett, azt ráadásba még fogszabis is vagyok :/ xD
Engem nem, amíg nem a saját kezem az :D
17/f
A sok szerencsétlen gyk-s szüzet biztos nem zavarná, csak legyen már végre valakijük ;)
De engem igen.
Szerintem ez olyan dolog, hogy a nagy mellre nem fognak fújjogni soha, illetve lehet azt preferálják, de kicsivel is lehetsz ettől még vonzó.
Egyébként is számos más tényező befolyásolja, hogy tetszel-e nekik vagy sem. Pl.:mell formája és lógóssága, alak, összhatás, arc, fenék, testarányosság, hajviselet, stílus, személyiség, kisugárzás, öltözködés stb.
Nekem 75A a méretem, de ha dekoltált felsőt veszek fel, ugyanúgy nem találják a tekintetem. :) Sokan találtak eddig is vonzónak, nem szabad ezen problémázni.
Az meg a másik, hogy van néhány férfi(ha nem is sok), akiknek a nagy nem is tetszik, mert az általában lóg is súlyának köszönhetően.
Előnye a kisebb mellnek, hogy sportolni sokkal kényelmesebben lehet vele, néha ezzel is fáj a futás, nem még hogyha nagy lenne. Úgyhogy emiatt én pl. örülök, hogy nem nagyobb. :)
Arról nem is beszélve, hogy szülés és szoptatás után általában minden nőnek nagyobb lesz és lógósabb is.
Gondolj arra, hogy előnyösebb helyzetből indulsz :D
Remélem kicsit sikerül ellensúlyoznom azokat a kommenteket, amik csak ráerősítenek arra, hogy ha kicsi a melled akkor nem vagy jó nő...szerintem ennél azért bonyolultabb és valószínűleg ezzel ők is egyetértenek, csak nem gondolják át :D 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!