Ti mit gondoltok a körte alakú lányokról? Nekem speciel széles a csípőm, a combom vastag, a fenekem nagy, és a mellem kicsi. 18L
Kedves első válaszoló: a "modell vékonyságú" pálcika és a természetes, igazi NŐ két különböző fogalom. Egy lánynak igenis kell legyen normális combja.
Kérdező: ha így jól érzed magad, akkor egyáltalán nem kell fogynod. Rajtad legalább csinosan fog állni a szoknya is. :)
A kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy kell-e fogynia.
És ha valaki egy picit is informált, tudja, hogy az ALKATTÍPUSA úgyse változna. A körte körte marad csontvázgebén is, mert nem elhízástípusról van szó, hanem genetikai adottságról.
Kérdező!
Szexi! Főleg azoknak az, akik nem mell, hanem "fenékfixáltak".
A körtéknek, ha normál súlyúak, akkor szép keskeny a derekuk amellett, hogy széles a csípőjük. Határozottan vonzó.
J.Lo, Shakira híres körték. Fénykorukban milliók vesztek meg értük.
Ezzel csak az a gond,hogy a legtöbb modell anorexiás,meg simán kilátszódnának a bordái mire a fenekéről is elkezdene fogyni.Előbb gondolkodni és utána írni!
Amúgy ez ilyen lányok is lehetnek csinosak,én speciel jobban szeretem a nagy melleket,de egy formás fenékkel simán lehet pótolni a hiányukat, vastagabb láb sem feltétlenül hátrány.
Keskeny csípője sosem lesz, hiába fogy, kedves IQ-ninja első válaszoló.
Szerintem jól néz ki. Nekem széles a csípőm, de a vállam is széles, sőt, talán még szélesebb is, mint a csípőm, én irigyellek érte. :D
Szép, nőies. Egy nem csak nagy, de izmos és kerek fenékkel meg tényleg gyönyörű.
Viszont van az a típus, amikor már annyira durván kiéleződik ez a hangsúlyos altest, hogy felül nagyon vékony, alul meg kimondottan hatalmas. Láttam már lányt, aki maximum 38-as felsőt hordott, alulra meg 46-os nadrágot volt kénytelen húzni. Na, az már nem tetszik.
Nekem is körte az alakom, ezért felülre 36-os,alulra 38-as méretet hordok. :(
Nekem is széles a csípőm,de érdekes módon nem popsira hízok,hanem combra.
Én azt mondom: jobb a körte,mint az alma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!