Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a kockahas, lányok?
Figyelt kérdés
Egyátalán nem vagyok kövér, sőt, sovány vagyok. Minden nap szoktam itthon edzeni valamit, van amikor elmegyek bicajozni, van amikor futni, és minden 2. nap erősítek. 2 centi zsírréteg van a hasamon, de ha befeszítem akkor tudom tapogatni a kockákat, csak nem tudok lefogyni annyira. 181 cm kék szemű, rövidebb barna hajú vagyok. 17f. Tényleg fontos a lányoknak a kockahas meg a flex? :D Vagy olyan nektek ez a téma mint nekem, hogy akármi, csak kövér ne legyen?2015. aug. 8. 19:23
13/23 anonim válasza:
Én nem túlzottan szeretem kinézetre a túl izmos fiúkat, igazából a másik irányba nem érdekel a dolog. Ha van egy kevés akkor van, ha nincs akkor nincs. A személyiséged érdekel nem az izmaid. 18l
14/23 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszát!
2015. aug. 8. 20:12
15/23 anonim válasza:
Szerintem átkozott ronda a kockahas, nálam inkább az a kizáró ok, ha van valakinek. :D Lepontozhattok, de én meg így gondolom... Felnőttek között is van ugyan akinek tetszik, de sokan ki fogják nőni. 17/L
16/23 anonim válasza:
Nézem a válaszokat és rég sírok a nevetéstől hogy mostanság a lányok hisztiznek hogy nincs normális pasi,
Persze nekik a normális pasi az milliárdos, audival jár na meg szétpumpált manus aki egy kisebb fizikai munkától meghal, na meg okos is legyen értem... Ja meg romantikus, nektek robot kellene :D
17/23 anonim válasza:
16#
Bocsi zoldkezet akartam adni, de errol az atkozott telefonrol kéket nyomtam merr olyan kicsik ezek a kezek..:D
18/23 anonim válasza:
Egy sportos lánynál sem kizáró ok!Én már jó pár éve sportolok(kézilabda és röplabda)ezeket komolyan üzöm,és az én barátom nem izmos, és mégcsak nem is vékony:D de nem kövér.És nagyon szeretem.Nem él egészségtelen életmódot,csak nem a sport szeretöje.Hidd el,van olyan lány,akinek tetszeni fogsz:)
19/23 A kérdező kommentje:
#18 köszönöm szépen :)
2015. aug. 8. 22:57
20/23 anonim válasza:
16# ne alltalanosits mar kerlek! Nekem pl. nem azert kellene mert milliardos. Ez hulyeseg! Nekem pont h nem kell olyan pava mint a tobbseg :$
Amugy 18# lehet igazad van :) mindenkinek mas az izlese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!