Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá, hogy tudassam Vele, hogy tetszik nekem?
Egy ismerősöm által igen. Még régebben Ő adott tanácsokat az akkor párkapcsolatomba. :/
Ezzel én is ugyan így vagyok..ez a snassz, unalmas dolog elég gáz
Én egyszer olyat irtam egy lánynak... Szeretem/szerettem: szia! Régóta láttalak de merszem nem volt beszelni veled. Mindig csak bámultalak es mikor közeledbe ferkoztem neha éreztem hogy ram tekintesz...az egom mely nem volt kepes elengedni bebörtönzött teged a fejembe! Mikor nem látlak csak vissza emlékszem es kirajzolódik az arcod a fejemben. Miért nem tudlak elfelejteni? Nem bírtam tovább hogy ne irjak! Meg szeretnélek ismerni.
Ezt irtam neki..mind a szívemből szólt. Hát nem lett sok miden belőle mert nem vagyok az a páva... (Pedig 10/9-10 vagyok az emberek szerint ne vegyetek nagykepusegnek) alig valaszolgatott csak megtűrt nem küldött el melegebb éghajlatra:/ aztán vege lett...lattam rajta nem vevő ram nagyon.
Elegáns fiú...17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!