Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy írjak rá, hogy tudassam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá, hogy tudassam Vele, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány. Szoktam lájkolni a képeit és amiket kitesz. Szereti az autókat, bulizni is bár én annyira nem. De ma kirakott egy képet hogy szingli és ezen Te változtathatsz. Persze lájkoltam, meg nálam ezerszer izmosabb, szebb pasik. Hogy kezdjek el vele beszélni ?
2015. júl. 7. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"szia hogy vagy"
2015. júl. 7. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Személyesen is ismered ugye? Akkor valami találkozót kellene összehozni. Hívd el valahova.
2015. júl. 7. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Például az olyan üzenetere nem is szoktam reagálni mint amit az első írt.. :) (ha egy olyan ember írja akivel amúgy nem szoktam beszélni, vagy ismeretlen és így akar beszélgetést kezdeményezni)
2015. júl. 7. 10:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Egy ismerősöm által igen. Még régebben Ő adott tanácsokat az akkor párkapcsolatomba. :/

Ezzel én is ugyan így vagyok..ez a snassz, unalmas dolog elég gáz

2015. júl. 7. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor az ismerősöd segítségét kellene kérned szerintem. Csináljatok közös programot, idővel magatokra hagyna, így lenne alkalmad kicsit kettesben maradni vele.
2015. júl. 7. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egyszer olyat irtam egy lánynak... Szeretem/szerettem: szia! Régóta láttalak de merszem nem volt beszelni veled. Mindig csak bámultalak es mikor közeledbe ferkoztem neha éreztem hogy ram tekintesz...az egom mely nem volt kepes elengedni bebörtönzött teged a fejembe! Mikor nem látlak csak vissza emlékszem es kirajzolódik az arcod a fejemben. Miért nem tudlak elfelejteni? Nem bírtam tovább hogy ne irjak! Meg szeretnélek ismerni.

Ezt irtam neki..mind a szívemből szólt. Hát nem lett sok miden belőle mert nem vagyok az a páva... (Pedig 10/9-10 vagyok az emberek szerint ne vegyetek nagykepusegnek) alig valaszolgatott csak megtűrt nem küldött el melegebb éghajlatra:/ aztán vege lett...lattam rajta nem vevő ram nagyon.

Elegáns fiú...17/f

2015. júl. 8. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!