Jojo néni kérdése:
Hogyan tudassam egy fiuval h tetszik ugy h ha en nem tetszem neki akkor mintha nem azt akartam volna irni h tetszik? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Tudom elegge zavarosan irtam le es bicsanat elore is a fogalmazas nem az erossegem :D szeretnem tudatni vele h tetszik mert valoszinuleg en is tetszem neki de ez nem biztos es ha mondjuk nem ugy erez irantam mint en iranta akkor valahogy ugy mintha nem is azt szerettem volna kozolni vele h tetszik...ugy h egyikunknek se legyen ciki :/2015. ápr. 12. 00:57
1/16 anonim válasza:
Ilyen nincs. Nem volt, nem is lesz. Minden ilyenben megvan a 'kockázat'.
2/16 gumiembeR666 válasza:
Szerintem ilyen egyszerűen nem létezik.Mondhatnám hogy várj,mert ha tényleg tetszel neki és akar valamit akkor előbb utóbb lépni fog,viszont lehet ha nem teszel semmit,akkor ő sem és ennyiben marad a dolog. A te döntésed,de őszintén,mit veszíthetsz ? :D
3/16 A kérdező kommentje:
Egy fontos baratsagot :D
Koszi a valaszokat ^^
2015. ápr. 12. 01:03
4/16 gumiembeR666 válasza:
Pont ezt a lényeges információt nem írtad bele a kérdésbe ,így mindjárt más :D
Megér egy barátság egy esetleges kapcsolatot ami lehet hogy nem is működne ?
Persze van rá esély hogy jól alakulna..de ez nagyon necces :0
5/16 anonim válasza:
Akkor most megosztom veled hogy mire képesek a nők. (fiú létemre) A nőknek van egy olyan képességük hogy belenéznek egy férfi szemébe és azzal mindent elárulnak. Ezt a mély átható tekintetet minden nő képes sugározni, és ha tetszik a fiúnak akkor nagy valószínűséggel a fiú lépni fog, és tartja a szemkontaktust akár a végtelenségig, kivéve ha félénk, akkor nagyon csúnyán zavarba jön. Ha viszont nem tetszik a fiúnak a lány, akkor úgyis rájön, mert a fiút hidegen érinti az átható, mély pillantás.
6/16 anonim válasza:
figyelj, egyszerüen dumálj vele, és mondd meg neki, hogy tetszik, hogy ha akar valamit akkor úgy is lesz belőle valami.. ha meg nem akkor ennyi. :D lesztek tovább barátok. biztos nem amiatt fog tönkre menni a barátságokot, hogy meg mondtad neki hogy tetszik. ez röhejes! xD
7/16 anonim válasza:
az 5. hozzászólónak meg ne higyj, baromság.. nyálas szar. :D nem kell tul bonyolitani. :)
8/16 anonim válasza:
#5: Ha ekkora szakértő vagy, írd már le pontosan, hogy ez a mély és átható tekintet mitől lesz mély és átható? Mégis hogy lehet megkülönböztetni attól, ha egy nő beszél hozzám és ezért néz a szemembe, vagy csak úgy bambul ki a fejéből és véletlen összeakad a tekintetünk? Megvan, hogy meddig kell tartson a szemkontaktus, hány milliméterre táguljon ki a pupilla és milyen szöget zárjanak be az alsó és felső szemhéj pillái, vagy mi? :D
9/16 anonim válasza:
Nem nyálas szar, hanem non verbális kommunikáció. A nők tényleg képesek erre. (persze sok más jelzéssel együtt)
10/16 anonim válasza:
Ha meg nem jön be a nonverbál, akkor a pasi a balfék nyuszi, hogy még a tök nyilvánvaló szemszkander után sem mer lépni, mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!