Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy meleg sráccal mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Facebookon elkezdtem ismerkedni egy sráccal. Kérdezhettünk egymástól ès kiderült hogy minden kèrdésre szinte ugyanaz a válaszunk. Rájöttünk hogy rengeteg közös dolog van bennünk. Felajánlotta hogy legyünk barátok erre szt mondtam hogy persze de skkor elfogad olyannak amilyen vagyok. Leirtam neki hogy a fikhoz vonzodok es azt mondta hogy ő is. Beszélgettünk tovább. A beszélgetés közben hevesen vert a szívem és furcsa érzés volt a hasamban. Bevallottam neki hogy azt gondolom szerelmes vagyok belé. Azt irta hogy neki pedig bejövök én. Holnapra megbeszéltünk egy találkozót. Én nagyon várom vsak annyi a gond hogy még nem voltam randin. Mit vegyek fel? Stb. Ilyenekre lennék kívàncsi. Én 24/F vagyok ő pedig 15/F2015. jún. 17. 19:26
1/21 anonim válasza:
Nem tul fiatal egy picit hozzad? Szerintem csak lazan menj, farmer meg egy igenesebb szaft mentes polo. Legyen jo illatod es legyenek tisztak a fogaid.
18/L
2/21 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért. Telefonról írtam. Jahh és nem 24/F hanem 14/F vagyok.
2015. jún. 17. 19:29
3/21 anonim válasza:
Akkor csak lazán, ahogy az első írta. Ha írásban megvan az összhang, valószínűleg egyébként is meglesz, persze ez attól is függ, mennyi ideje beszéltek. Meg úgyis akkor fog kiderülni, amikor személyesen is találkoztok.
4/21 anonim válasza:
mekkora mázli :DDD loool sokáig ha összejön... demiért ne jönne ? : DD majd írj h mi a helyzet :333
6/21 anonim válasza:
Jó neked!Bár énis ilyen mázlista lennék!
7/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippeket :) Atyaeg nagyon jo volt. 1.5 oraval tovbet maradt mert azt mondta nagyon jol erzi velem magat. Egy haverja hivta biciklizni de neki is azt mondta hogy nem megy vele. Aztan mondtam neki hogy miattam ne mondd le. Erre o:Veled szivesebben vagyok. Vett csokit ami jol megolvadt de megedtuk...vagyis o inkabb kinyalta a zacskobol az olvadt csokit. Az elejen izgultunk mindketten de aztan talaltunk temat es sikerult ellazulni. Setalgattunk beszelgettunk es en vegig arra gondoltam hogy de jo lenne ha adna egy puszit vagy megolelne. Erre nem kerult sor. Amikor elbucsuztunk en vartam a buszra es o mikor hazaert ramirt hogy: "ha lett volna olyan hely akkor adtam volna puszit". Majd kiugrottam a borombol annyira orultem es mindig hevesebben ver a szivem es valami fura van a hasamban ha ragondolok. Most nem reg pedig azt irta: "ööhh...khmm...ize... Szeretlek." Es en most....Uristen leirhatatlan. Ragondolok folyamatosan. :)
2015. jún. 18. 18:56
9/21 anonim válasza:
Nyilvanos helyen ne smaroljatok legyszives,koszi.
Innen mar sinen vagytok.:D Legyetek boldogok!:)
10/21 anonim válasza:
Na, örülök, hogy jól sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!