Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit hazudjak?

Figyelt kérdés

Egy buliban kavartam egy csajjal. Sokat ittam, tudom ez nem mentség, de picit sokáig mentem el vele, úgy hogy közben barátnőm van, akit tényleg szeretek.

Ez nem derült volna ki, havarjaim szerintem nem is nagyon tudtak róla, de voltam akkora suttyó hogy odaadtam a barátnőmmel közös sapknánkat, csak mert tetszett neki és próbáltam bevágódni nála.

Ami még nem lenne gáz azt mondtam barátnőmnek, hogy részegen elhagytam.

De ma ülök fbozok erre látom hogy a barátnőm kedvelte annak a csajnak a képét, és ott van a fején a hülye sapka.

Mit lehet ilyen helyzetben kamuzni? Úgy dobog a szívem

2015. jún. 17. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyugtasd meg magad. Ha voltál olyan H.., hogy odaajándékoztad, akkor viseld a következményeket.

Egyébként: "Nem egy tarka tehén van a világon!"

2015. jún. 17. 16:44
 2/8 anonim válasza:

Mit jelent a sokáig?

Amúgy pedig ha ismeri a lányt, akkor nincsen sok esélyed kihazudni magad ebből, csak ha tömegsapkár van szó.

Beszéltetek a like óta a barátnőddel ?

2015. jún. 17. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Sose hazudj!!! Ami történt annál csak a hazugság lenne rosszabb. Mondd el az igazat, ha a barátnőd igazán szeret, akkor az őszinteséget értékeli. Az igazság szabaddá tesz...
2015. jún. 17. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel csúnya veszekedés lesz ebből, lehet még szakítás is, az, hogy ez mikor, és milyen súlyos lesz az csak rajtad áll.. minél tovább húzod, és minél jobban belekavarodsz a hazugságaidba, annál valószínűbb, hogy szakítás lesz a vége, ha egyszer kiderül. Szerintem jobb lenne, ha bevallanád, tudom nem egyszerű, de hidd el jobb lesz. (Egyébként meg nem felmentő körülmény h részeg voltál.. sőt)
2015. jún. 17. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Háátőőő ez a dolog tárgytalán már, mert kidobott :'D
2015. jún. 17. 19:03
 6/8 anonim válasza:
100%
Meg is érdemelted :))
2015. jún. 17. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy biztos megtalálta a buliben.
2015. jún. 17. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez a csaj dicsekedett a puszipajtásának, aki nem mellesleg a barátnőm nagy barátnője, hogy a buliban 2 srácot is megkapott, erről én nem tudtam, aztán megmutatta hogy az egyik én voltam és szépen mindent elmesélték a barátnőmnek

Már nincs értelme hazudni

Csak fúú..... Olyan ideges vagyok és még a kedvenc sapkám is nála van

2015. jún. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!