Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit hazudjak?
Egy buliban kavartam egy csajjal. Sokat ittam, tudom ez nem mentség, de picit sokáig mentem el vele, úgy hogy közben barátnőm van, akit tényleg szeretek.
Ez nem derült volna ki, havarjaim szerintem nem is nagyon tudtak róla, de voltam akkora suttyó hogy odaadtam a barátnőmmel közös sapknánkat, csak mert tetszett neki és próbáltam bevágódni nála.
Ami még nem lenne gáz azt mondtam barátnőmnek, hogy részegen elhagytam.
De ma ülök fbozok erre látom hogy a barátnőm kedvelte annak a csajnak a képét, és ott van a fején a hülye sapka.
Mit lehet ilyen helyzetben kamuzni? Úgy dobog a szívem
Nyugtasd meg magad. Ha voltál olyan H.., hogy odaajándékoztad, akkor viseld a következményeket.
Egyébként: "Nem egy tarka tehén van a világon!"
Mit jelent a sokáig?
Amúgy pedig ha ismeri a lányt, akkor nincsen sok esélyed kihazudni magad ebből, csak ha tömegsapkár van szó.
Beszéltetek a like óta a barátnőddel ?
Ez a csaj dicsekedett a puszipajtásának, aki nem mellesleg a barátnőm nagy barátnője, hogy a buliban 2 srácot is megkapott, erről én nem tudtam, aztán megmutatta hogy az egyik én voltam és szépen mindent elmesélték a barátnőmnek
Már nincs értelme hazudni
Csak fúú..... Olyan ideges vagyok és még a kedvenc sapkám is nála van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!