Miért hazudják a felnőttek hogy az első szex a legfontosabb?
Ez nem hazugság.
Sokszor szexeltem már, de mai napig emlékszem az elsőmnek minden egyes mozzanatára, minden érzésére amit akkor éreztem. Míg más aktusokra, más emberekre szinte úgy kell erőltetni a memóriám, hogy milyen is volt. (Pdig sosem voltam részeg, vagy hasonlók.)
26N
Nem hazugsag es ez foleg a lanyokra igaz.Az elso alkalommal veszitik el a szuzesseguket ami eleg fajdalmas es persze hihetetlenul kell bizniuk a fiuban, hogy majd ovatos lesz veluk.
A fiuk pedig az elso (par)alkalomnal tanuljak meg, hogyan kell behatolni, mire kell odafigyelni mi az ami jo a lanynak es mi az ami fajdalmat okoz neki.
Sajnos manapsag nem tekintik a szuzesseg elveszteset olyan komoly dolognak.En azt mondom,hogy ezt az elmenyt csakis olyannal szabad atelni akivel mar reg egyutt van az ember (nem egy-ket hete) es termeszetesen eleg erett ra.
Mi a parommal akkor ismerkedtunk meg mikor 15 voltam, 17 eves koromig kozos megallapodas alapjan tabu volt a szex. Meg ha akartam is megallitott,hogy nehogy olyat tegyek amit kesobb megbannek. A napokban fogjuk unnepelni a harmadik evfordulonk.
(18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!