Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért hazudják a felnőttek...

Miért hazudják a felnőttek hogy az első szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés

2015. márc. 29. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Mármint neked hazudják, kicsim? A csúnya bácsik?
2015. márc. 29. 00:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert smucig köcsög mind!
2015. márc. 29. 00:52
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem akarják, hogy 13 évesen lefeküdj az első jöttment suttyóval.
2015. márc. 29. 00:54
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem hazugság.

Sokszor szexeltem már, de mai napig emlékszem az elsőmnek minden egyes mozzanatára, minden érzésére amit akkor éreztem. Míg más aktusokra, más emberekre szinte úgy kell erőltetni a memóriám, hogy milyen is volt. (Pdig sosem voltam részeg, vagy hasonlók.)

26N

2015. márc. 29. 00:54
 5/13 anonim ***** válasza:
2015. márc. 29. 00:56
 6/13 anonim ***** válasza:
8%
Pedig de, ezt általánosságban kijelenteni tényleg hazugság. Nincs partnerem, aki irrelevánsabb és undorítóbb az elsőnél. Ellenben a mostani barátom (ő a 3. ember akivel lefekszem) igazi szerelem.
2015. márc. 29. 01:19
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem hazugsag es ez foleg a lanyokra igaz.Az elso alkalommal veszitik el a szuzesseguket ami eleg fajdalmas es persze hihetetlenul kell bizniuk a fiuban, hogy majd ovatos lesz veluk.

A fiuk pedig az elso (par)alkalomnal tanuljak meg, hogyan kell behatolni, mire kell odafigyelni mi az ami jo a lanynak es mi az ami fajdalmat okoz neki.

Sajnos manapsag nem tekintik a szuzesseg elveszteset olyan komoly dolognak.En azt mondom,hogy ezt az elmenyt csakis olyannal szabad atelni akivel mar reg egyutt van az ember (nem egy-ket hete) es termeszetesen eleg erett ra.

Mi a parommal akkor ismerkedtunk meg mikor 15 voltam, 17 eves koromig kozos megallapodas alapjan tabu volt a szex. Meg ha akartam is megallitott,hogy nehogy olyat tegyek amit kesobb megbannek. A napokban fogjuk unnepelni a harmadik evfordulonk.

(18/L)

2015. márc. 29. 01:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Hehe bírom hogy e 18 éves lánymondja meg nekem a tutit....19/F
2015. márc. 29. 01:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy én prostival voltam 17 évesen.
2015. márc. 29. 01:50
 10/13 anonim ***** válasza:
ha jó nővel csinálod tényleg az:D
2015. márc. 29. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!