Első szex után késhet a mensturáció?
Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hete elvesztettem a szüzességemet, óvszerrel csináltuk és a barátom se élvezett el, még nem állt be a menstruációm de ennyit még sose késett. (eredetileg egy nappal előtte kellett volna megjönnie de nem jött, és azóta nem jött meg) Normális? Személyes tapasztalatok?2015. márc. 17. 16:09
1/6 anonim válasza:
igen, keshet. osszevannak zavarodva a hormonjaid
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Gondolom ez mindenkinek más olvastam olyat is hogy valakinek az első után menstruációszerűen vérzett pár napig, de mennyi az az időtartam ami még normális?
2015. márc. 17. 16:25
3/6 anonim válasza:
Én még javában szűz voltam, mikor annyit késett, hogy mondhatni kimaradt egy hónap, a február. Kicsit aggódni kezdtem, de utána kinevettem magam, hiszen a barátom még nem rakta be csak petting volt és előbb elhinném, hogy a szent lélek szált meg, minthogy attól legyek terhes. 15 voltam.
Nekem mai napig vannak késések, nem igazán állt még be, de már kisebb az ingás mint tavaly, lehet kezd még jobban rendszereződni.
18
5/6 NoSmokingWithoutMe válasza:
Persze, normális. Akár 9 hónapot is késhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!