Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert fekszenek le egymással...

Miert fekszenek le egymással (szex) mostanába ennyire (15 evesen) korán az emberek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan kerdest olvasok, hogy "terhes vagyok, hogy mondjam el a szüleimnek? 15/L "

Ha mar annyi eszük van, hogy ennyire koran akkor legalább vedekeznenek

Egyidosek voltatok a barátotokkal/b.notokkel?

Ha van olyan 15 eves aki olvassa,akkor miert?

Mióta vagytok együtt a barátotokkal/b.notokkel?

Kinek "jutott eszébe"?

Hol?

"Hogy kezdtetek?"

Régen hogy volt az, hogy lefekudtel a paroddal?

Mármint hany eves korban kb?

Es ti hogy /mikor "mertetek" elmondani a szuleiteknek?

Mit szóltak hozza?

2015. márc. 15. 07:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Olyan, hogy erkölcs 2015-ben nem létezik.
2015. márc. 15. 08:03
 2/16 anonim ***** válasza:
57%

Tudatlan vagy.

A világ rendszer miatt.

A sok sok befolyásoló tényezők összessége.

S van a nagyon kis % amikor annyira annyira normális és érett 2 ember kik találkoztak, fiatalon is készán állnak rá.

De ilyen ember nincs ki ilyen köbgyök, nem hogy kikérdezi gyakorira...

2015. márc. 15. 08:05
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
En 14 evesen fekudtem le a parommal akivel azota is egyutt vagyunk 26/n
2015. márc. 15. 08:05
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Régen is pontosan ilyenkor feküdtek le az emberek, csak 14-15 éves koruknál már a szülők összeházasították őket. Én 15 évesen vesztettem el, 7 hónapja voltam együtt a barátommal, egész egyszerűen azért, mert már olyan idős voltam, hogy folyamatosan szexuális vágyat éreztem és úgy éreztem, hogy megfelelő ember van mellettem. Igazából csak a társadalmi norma akadályozott volna meg, semmi más, de azt leküzdötte a szerelem. :)
2015. márc. 15. 08:10
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
15 évesen hol vagy még igazán szerelmes? Meg a megfelelő ember volt melletted? A megfelelő kisfiú! Ne nézzél már mindenkit hülyének, azért mert te az vagy/voltál!
2015. márc. 15. 09:59
 6/16 anonim ***** válasza:
mert kívánják
2015. márc. 15. 10:42
 7/16 A kérdező kommentje:

Kedves 5-os

En meg nem feküdtem le senkivel es nem is tervezem mostanában!!!

(Meg pasim se volt szoval mind1)

2015. márc. 15. 12:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ös te élettelen. :) sok év távlatából mondom ezt, szóval már tudom reálisan látni a dolgokat, már rég nem vagyok 15 éves. Az első nagy szerelmemmel ekkor találkoztam és kész. Világosíts már fel légyszíves, hogy mi az a pont, amikor szerelmes lehet már az ember. Ha elfújom a tortán a 21-es gyertyát mondjuk akkor onnantól már lehet, megengeded? Vagy ha lediplomázok, akkor lehetnek már emberi érzéseim?
2015. márc. 15. 12:14
 9/16 anonim ***** válasza:
38%

Mert hülyék! Igaz, hogy régen is volt ilyen, csak akkor már 15 évesen annyi eszük volt, mint ma egy 30 évesnek van!

Ma még a huszonévesek is oltári hülyék!

2015. márc. 15. 12:52
 10/16 anonim válasza:
0%
Én 14 vagyok és már bsztam azért csináljuk mert menő kellemes és felkészít az életre ennyi
2015. márc. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!