15 eves vagyok a baratommal oktoberben leszunk egy éve egyutt, szerintetek korai lenne most lefekundnunk egymassal? Nagyon szeretjuk egymast, es januarban leszek 16 es a baratom is . Elore koszonom a valaszokat!
Attól függ, hol tartotok "az ágyban".
Láttátok egymást már meztelenül? Felfedeztétek mér egymást? Tudod, hogy neki mi jó, és ő is tudja, neked mi? Szégyellős vagy előtte, vagy el tudod engedni magad?
Szerintem a fokozatosság a fontos. És persze nem érdemes sietni.
Szerintem várjatok házasságig. Nem jó házasság előtt szexelni, ráadásul bűn is. Ha pedig eltekintesz a bűntől, akkor sem tesz jót, hogy most lefekszetek.
Gyümölcsözőbb lehet a kapcsolat szeretkezés nélkül, főleg, hogy még fiatalok vagytok. Egy év pedig elég rövid idő.
Ha lehet ne divatból feküdjetek le. ;)
Én is 15 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem az akkori "szerelmemmel" (illetve csak azt hittem).. ((akkor már mi is egy éve voltunk együtt))..
A gimiben megismerkedtem egy másik sráccal, és most már tudom, hogy Ő volt a NAGY SZERELEM.. Nagyon bánom, hogy nem vele voltam először ..
#9-es!
Csak 15 évesen nem áll készen 3 hónap után.
Meg 1 év után sem - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!