Dominika67 kérdése:
Syerintetek hány évesen kellene elvesziteni? Én nagyon félek ettől hogy vagy túl korai/túl késő lesz! SOS!
Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 12:46
1/10 anonim válasza:
Sosem lesz túl késői. Túl korai viszont lehet.
2/10 anonim válasza:
Amikor elég érett vagy rá mentálisan és érzelmileg ... ez egyénenként változó :-P
3/10 anonim válasza:
amikor te akarod, készen álsz rá
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váalaszokatt !! :)
2014. aug. 20. 13:05
6/10 anonim válasza:
én úgyérzem, készenállok, csak nincs akivel...
illetve...biztos itt GYakorin is kapnék akárkit, vagy itthon is.de nem olyan kell.úgyhogy kénytelen vagyok várni
7/10 anonim válasza:
Hány éves vagy most egyébként? Nem igazán lehet túl későn, de akkor biztos, hogy más dolgokat sem tanulsz meg addig, amik a párkapcsolattal járnak, és általában a másik nemmel kapcsolatosak. Én is aggódok magamért valamennyire, hiszen a dolgom egyre nehezebb lesz, ráadásul kimaradok az élet ezen részéből, aminek nem örülök. De azért úgy érzem, hogy még ettől nem "romlottam el".
8/10 anonim válasza:
Frissítés: de igen, úgy érzem, hogy elromlottam. Nem igazán élvezem kellő mértékben a lányokkal való smárolást. (fiúkkal még annyira se, nyugi, de azt nem is próbáltam)
9/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :D
2014. aug. 31. 10:26
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Fiú(28), és nem tudom elképzelni, hogy valaha is túl korai lett volna, legfeljebb nem értékeltem volna annyira az élményt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!