Miert fekszenek le egymással (szex) mostanába ennyire (15 evesen) korán az emberek?
Nagyon sok olyan kerdest olvasok, hogy "terhes vagyok, hogy mondjam el a szüleimnek? 15/L "
Ha mar annyi eszük van, hogy ennyire koran akkor legalább vedekeznenek
Egyidosek voltatok a barátotokkal/b.notokkel?
Ha van olyan 15 eves aki olvassa,akkor miert?
Mióta vagytok együtt a barátotokkal/b.notokkel?
Kinek "jutott eszébe"?
Hol?
"Hogy kezdtetek?"
Régen hogy volt az, hogy lefekudtel a paroddal?
Mármint hany eves korban kb?
Es ti hogy /mikor "mertetek" elmondani a szuleiteknek?
Mit szóltak hozza?
A sok konzervatív emberke milyen gyorsan megjelenik, és osztja az észt..
Egyrészt aki lefekszik 14-15 évesen az egy dolog, hadd legyen a saját bajuk, a mai elfuserált világban nem csodálkozom rajta. Csak akik itt lehurrogják a többi embert, hogy "persze, a megfelelő kisfiú", és a többi, azok vagy nem voltak fiatalok, vagy nem éltek fiatalként...
Bevallom én is "csak" 17 vagyok, és alig 4 hónapja, hogy az akkor 16 éves barátnőmmel elvesztettem a szüzességem. És most kövezzetek meg, hogy kinek mennyire romlott az erkölcsünk, meg, hogy mennyire kisgyerekek vagyunk! Kit érdekel mások véleménye? Az a lényeg, hogy boldogok vagyunk.
Akik meg kiírogatják a kérdéseket, hogy lehetek-e terhes, azoknak meg úgy kell, tanulják meg kezelni a helyzetet, és tanuljanak meg védekezni is!
Üdvözlet
Amiért hitelt vesznek fel. Az ember nem szeret várni. Mindig minden azonnal kell neki. Én se vagyok kivétel, én se voltam még 16, akikor történt a dolog. 40 év távlatából visszatekintve nagyon korainak tartom, bőven ráért volna 20 évesen.
Egyébként érdekes dolog ez. A kutyáknál, lovaknál, stb megvárjuk, amíg elérik a felnőtt kort, és csak akkor pároztatjuk őket. Mi magunk meg nem törődve semmivel, megyünk fejjel a falnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!