Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert fekszenek le egymással...

Miert fekszenek le egymással (szex) mostanába ennyire (15 evesen) korán az emberek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan kerdest olvasok, hogy "terhes vagyok, hogy mondjam el a szüleimnek? 15/L "

Ha mar annyi eszük van, hogy ennyire koran akkor legalább vedekeznenek

Egyidosek voltatok a barátotokkal/b.notokkel?

Ha van olyan 15 eves aki olvassa,akkor miert?

Mióta vagytok együtt a barátotokkal/b.notokkel?

Kinek "jutott eszébe"?

Hol?

"Hogy kezdtetek?"

Régen hogy volt az, hogy lefekudtel a paroddal?

Mármint hany eves korban kb?

Es ti hogy /mikor "mertetek" elmondani a szuleiteknek?

Mit szóltak hozza?

2015. márc. 15. 07:56
1 2
 11/16 Emberek ***** válasza:

A sok konzervatív emberke milyen gyorsan megjelenik, és osztja az észt..

Egyrészt aki lefekszik 14-15 évesen az egy dolog, hadd legyen a saját bajuk, a mai elfuserált világban nem csodálkozom rajta. Csak akik itt lehurrogják a többi embert, hogy "persze, a megfelelő kisfiú", és a többi, azok vagy nem voltak fiatalok, vagy nem éltek fiatalként...

Bevallom én is "csak" 17 vagyok, és alig 4 hónapja, hogy az akkor 16 éves barátnőmmel elvesztettem a szüzességem. És most kövezzetek meg, hogy kinek mennyire romlott az erkölcsünk, meg, hogy mennyire kisgyerekek vagyunk! Kit érdekel mások véleménye? Az a lényeg, hogy boldogok vagyunk.

Akik meg kiírogatják a kérdéseket, hogy lehetek-e terhes, azoknak meg úgy kell, tanulják meg kezelni a helyzetet, és tanuljanak meg védekezni is!

Üdvözlet

2015. márc. 15. 21:38
 12/16 anonim válasza:
60%
14 évesen vesztettem el. A sráccal jól egymásra találtunk(mindketten kitűnő tanulók, normális tinik és felelősségteljes gyerekek voltunk). Több mint 1 éve voltunk együtt, megfogadtam, hogy várok legalább 15 éves koromig, párom támogatott ebben, azt mondta vár rám ameddig csak szeretném. Megbeszéltük, hogy vegyen óvszert, megvizsgáljuk milyen, megtanuljuk a használatát, pettingnél is alkalmazzuk majd. Az ágyon feküdtünk, az óvszer rajta volt, mondtam, hogy le szeretnék feküdni vele, már pár nappal előtte eldöntöttem. Mielőtt belevágtunk volna csomószor megkérdezte, biztos szeretném e. Akartam, csináltuk, nem volt semmi baj de megbántam. Utána 'pihenünk' pár hónapig, természetesen együtt maradtunk. Hogy miért bántam meg? Az általánosítás miatt. 14-15 éves Vagy=nem vagy érett szerelemre/szexre. Az elítélés. Nem tudta meg de mindenhol azt hallottam rossz amit tettünk.
2015. márc. 15. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert nincs semmi tartás bennük.
2015. márc. 16. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Amiért hitelt vesznek fel. Az ember nem szeret várni. Mindig minden azonnal kell neki. Én se vagyok kivétel, én se voltam még 16, akikor történt a dolog. 40 év távlatából visszatekintve nagyon korainak tartom, bőven ráért volna 20 évesen.

Egyébként érdekes dolog ez. A kutyáknál, lovaknál, stb megvárjuk, amíg elérik a felnőtt kort, és csak akkor pároztatjuk őket. Mi magunk meg nem törődve semmivel, megyünk fejjel a falnak.

2015. márc. 16. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs ennek mély filozófiai oka.A média hatása ez a jelenség. Azzal le van tudva a dolog, hogy kirakják a képernyő sarkába a korhatáros karikát és mehet a való világ és a társai.
2015. márc. 16. 19:55
 16/16 anonim válasza:
Akkor ezekszerint nem csak en vagyok felakadva ezen? H 15 evesen terhesek
2016. febr. 18. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!