Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehet kimagyarázni?
A hülye nem normális barátom, képes volt megcsókolni az egész r0hadt iskola előtt.
Ő fiú és én is az vagyok, a félreértéseket elkerülve.
Kb 2 éve sejtem hogy szeretem, de csak fél éve vagyunk együtt, nekem barátnőm volt, nem nagyon értettem ezt a dolgot. Aztán sikerült elfogadnom, de nem akartam felvállalni.
Suliban nem is szóltunk egymáshoz csak ha muszáj volt. Soha nem mutatkoztunk együtt.
Ma volt az utolsó nap, focik voltak már csak. Nem is tudom hogy történt már valahogyan ellöktek és őt is, ahelyett hogy gyorsan felsegített volna rámült és adott egy puszit a számra. Midenki előtt. Gyorsan lelöktem magamról, de azok a szempárok, te jó ég, beleégtek a szemembe.
Nagyon mérges vagyok
Hagyjam a fenébe és tagadjam le az egészet ?
17 vagyok
Minél jobban magyarázod, annál rosszabb. Két megoldás jut eszembe:
- Venni kell egy mély lélegzetet, és bevállalni.
- Természetesen kell viselkedni, bárki kérdez, beszól, stb., csak azt mondod, hogy megbeszélted a barátoddal ezt az incidenst, ez a kettőtök ügye, és le lett zárva. De akkor nem fogtok tudni tovább együtt járni, mert mindenki figyelni fog benneteket.
Szerintem alkalmazkodj a helyzethez, és vállald be.
42F
Az elkövetkező mondatért elnézést kérek, általában normális vagyok, de most előtört belőlem az idegesítő tinilány énem, és ha elfojtom, akkor felrobbanok.
JAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKIJAJDECUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^.^
Szóval. Ha szereted, és ő is szeret, ami ezek alapján elég valószínű, akkor szedd össze magad, legyél tökös és vállald fel! Sz@rd le a sok hülye, homofób s€ggfejt, mert nem az ő életük, nem az ő boldogságuk, hanem a tied. Mellesleg, ha mégsem jönne össze a dolog, a nyár végére a legtöbben elfelejtik. De én drukkolok nektek! :) 176l
Köszi a válaszokat!
Akik privátban azt írták, hogy mások előtt verjem agyon és alázzam sz 4rrá, azoknak csak gratulálni tudok!
Nyilván nem ez volt a kérdés, hogy mivel büntessem meg, hiszen mint láthattátok leírtam, szeretem.
Egy részről megértem, hogy megtette ezt a lépést. Elég régóta mondogatja ezt a felvállalós dolgot. Kb 2 és fél évvel ezelőtt csókolóztunk először.
De tanárok is látták, az összes tanárom, aki tanít, akik eddig kedvesek voltak velem, kedveltek, most megvetnek. És a szüleim sem tudják, a mostohaapám szarrá fog verni, ha ez eljut a fülébe.
Nem a barátom ellen irányul ez a nem felvállalósdi, de most nem tudom mi lesz. Évzáróra szerintem be sem megyek
Vállald fel. Kit érdekel a sok idióta homofób?? A tanáraid is, ha ezek miatt megvetnek akkor undorító emberek. Aki azt mondja hogy nem melegpárti, oké. Mit jelet hogy melegpárti? Egyáltalán kit érdekel? Senkinek semmi köze hozza. Ez az ő es a barátja dolga. Egy leszbikus pár bezzeg szexi tud lenni.
Nem szeretem a homofób embereket. Nincsen jogotok elítélni senkit.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!