Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok ezt rossznak? (22/F)
Én a tini éveimet nem arra használta, hogy tanuljak és jó eredménnyel végezzem el az iskoláimat. Nem jártam szórakozó helyekre, meg csajozni, mint ahogy azt a legtöbb barátom tette. Szerencsémre én kimaradtam az ilyen részegedjünk le és dugjuk meg még a legyet is röptében partikról. Azt az egyet bánom, hogy nem ismerkedtem, foglalkoztam anno a rendes lányokkal. Nagyon nem szántam időt arra, hogy kiszemezgessem őket a sok ribizli közül. Azóta már eltelt jó pár év és 22 éves vagyok. A sulikat elvégeztem, most kezdek egy tök jó munkát egyéni vállalkozóként. Barátnőm is van egy fél éve. Szóval nem vagyok szűz meg hasonlók. Barátnőmnek jó pár fiúja volt és ő tapasztalt.
Ilyen téren nekem most nagyon elkezdett hiányozni, hogy én nem voltam tini lánnyal, ilyen 16+ tól kezdődően. Barátnőm már nem volt szűz, én az voltam. Ilyen téren hiányzik, hogy én nem voltam szűz és tapasztalatlan lánnyal. :(
22/F
Nem értem a kérdést. Ez miért is lenne rossz?
Mindenki máshogyan éli meg a kamaszkorszakot :) Ebben semmi rossz nincs. Ami meg elmúlt ne hiányold
* Én a tini éveimet arra használtam...
ELÍRTAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!