Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti nem tartjátok rossznak, ha...

Ti nem tartjátok rossznak, ha egy lánynak szőkés haja van, viszont a szemöldöke sokkal sötétebb?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rosszul néz ki. Sajnos én is ebbe a helyzetbe vagyok. Gondoltam már szemöldökfestésre is, de anya nem akar elvinni kozmetikushoz, (és így is csak szerintem kb 2 hétig tartana a festék), itthon meg nem akarom magamnak megcsinálni mert félek hogy elrontom. Szerintetek mit tegyek? 16/l
2014. márc. 6. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha természetes, akkor NEM rossz.
2014. márc. 6. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát van akinek jól áll, van akinek nem. Ha vékony a szemöldök akkor semmi gond vele általában.

Festeni meg nagyon könnyű otthon is, pl szőke festékkel is lehet, felkenni, aztán lemosni pár perc után, ha még mindig sötét akkor újra felkenni pár percre. Szemöldök festék is van, ez meg pont otthoni használatra való, nagyon egyszerű.

2014. márc. 6. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha festett,akkor elég gáz.: [link] Durván néz ki,de egyik osztálytársnőmnek ilyen van..:/ 14/L
2014. márc. 6. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Borzalmasan tud kinézni. Ha kozmetikus megcsinálná, akkor nem sűrűn lenne vele gondod mivel kiszőkítené és az nem fog visszabarnulni. Valahogy próbáld rávenni anyukádat! :/
2014. márc. 6. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem röhejes. A legtöbb festett szőkének pedig valóban sötéten hagyja a szemöldökét. Kifejezetten gusztustalan.
2014. márc. 6. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a szemöldök 1-2 árnyalattal sötétebb, mint a haj, ez természetes. De a fekete szemöldök a hidrogénszőke hajjal nagyon gáz.
2014. márc. 6. 19:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem festett szőke a hajam, természetesen szőkésbarna a hajam, viszont a szemöldököm nemcsak 1-2 árnyalattal sötétebb, hanem annál sokkal többel.

Köszönöm az eddigi válaszokat! Anyát próbálom még rávenni hogy elvigyen kozmetikushoz, mert első alkalommal mindenképp azt szeretném hogy szakember csinálja meg, és csak utána szeretném itthon is kipróbálni.

2014. márc. 6. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
csak ne fesse szőkére
2014. márc. 6. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha a hajadat festenéd sötétebbre? Ha emellé kicsíptél egy világos szemszínt, akkor nagyon jól fog állni.

Nekem is ilyesmi a bajom, a hajam gyárilag sötétbarna, fekete szemöldökkel, de a hajamat kékesfeketére festem. Így tök jó, és még annyira nem is látszik a lenövés, 1-2 cm még nem feltűnő.

2014. márc. 7. 01:55
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Érdemes megnézni a 2-es hsz-ben szereplő link többi képét is, mert azokon látszik, hogy nem feltétlenül kell a szemöldöknek világosnak lenni a szőke hajhoz!

Az a lényeg, hogy ne legyen hangsúlyos, feketére húzott, és ne legyen vastag. Meg aztán nem mindenkinek áll jól a világos szemöldök sem, hiszen teljesen megváltoztatja a kinézetet.

2014. márc. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!