Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek Nina Dobrev...

Mi a véleményetek Nina Dobrev kisugárzásáról? Ti szépnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Ti szépnek tartjátok Nina Dobrevet? Ha igen, ha nem, miért? És mi a véleményetek a kisugárzásáról?

Legyetek szívesek, és próbáljátok nem a Vámpírnaplók alapján megítélni őt. Köszi.

2013. ápr. 30. 16:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
SZÉP!!!
2013. ápr. 30. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Most jól megnéztem vagy 50 képet róla a Google-ben. Semmi különös. Olyan kis helyes, de különösebb "kisugárzást" nem éreztem.
2013. ápr. 30. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
szép, babás arca van. Kisugárzás? Egész jó, de nekem néhol pic$ásnak tűnik.
2013. ápr. 30. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Szép lány, de az én (!) ízlésemnek olyan "átlagos". Mármint nincs rajta semmi olyan különleges, amire felkapnám a fejem.
2013. ápr. 30. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
smink és stylist nélkül ő is csak egy hétköznap lány.
2013. ápr. 30. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik,sugárzik róla hogy boldog.Szép a szeme a haja és az alakja(igaz a szegy csontja nagyon látszik :-S) a ruhái mindíg nagyon stílusosak és csinosak.A piros szőnyegen általában nem anyira szépek a ruhái de volt egyszer rajta egy tűz piros hosszú ruha amiben annyira szép volt hogy vagy 15 percig bambultam.

Arányos nő és jó szinésznő.

Nagyon kedvelem,ja és lány vagyok

2013. ápr. 30. 17:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mert gyakran hasonlítanak hozzá, mind kisugárzásilag, mind külsőre és bár én is szépnek tartom, szerettem volna kikérni mások véleményét, mert egy időben féltem, hogy nem jó dolog, ha egy hírességhez hasonlítanak. Most már megnyugodtam.
2013. ápr. 30. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor vagy hazudnak neked vagy piszok mázlista vagy !;)
2013. ápr. 30. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Szép lány, meg minden és ahhoz képest, hogy barna haj barna sze ő nagyon is kitűnik a többi sztár közül számomra.
2013. ápr. 30. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Aúgy mázlista vagy, engem Selena Gomezzel hasonlítanak össze...
2013. ápr. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!