Vettem egy nina ricci parfümöt. Elég mézes az illata de én nem igy emlékeztem arra amit adouglasbe szagoltam. Amugy a teszveszen vettem. Vajon eredeti?
Figyelt kérdés
Foggalmam sincs ha nektek van ilyen parfümötök irjátok körbe milyen illata van! Vagy hogy honnan tujam hogy eredeti e? valami a dobozon üvegen stb? köszi!2009. máj. 19. 18:54
1/5 anonim válasza:
Nekem is nina ricci parfümöm van.Nina nevezetűm van.Nem tudom hogy milyet vettél de ennek iylen alma alakú üvege van és lightos gyümölcs illata a többi ezzela parfümel együtt megjelent parf.-ének is alma alakú az üvege.Ha ugy gondolod hogy hamis akkor nézz rá neten képek..stb.
2/5 anonim válasza:
(elözö vagyok)egy kicsit beleszagoltam:)kicsit édeskés is.
4/5 A kérdező kommentje:
igen a nina(bocsi elfelejtettem odairni) az a piros üveges alma alakú. Akkor ha nekedis ilyen jóédeskés akkor jó :)
2009. máj. 19. 19:41
5/5 anonim válasza:
Egy tipp, hogy tudd-e hogy igazi: ha sokáig rajtad marad az illata, akkor igazi. Ha nem, akkor "pancsolt". Én mikor plázába magamra fújattam, akkor majdnem egy napig tartott az illata (pedig zuhanyoztam is). Az Outletbe mikor voltam, akkor meg nem maradt meg sokáig...:S
Nem tom hogy hamis volt-e, vagy csak az orrom volt bedugulva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!