Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Titeket mennyire...

Lányok! Titeket mennyire zavar, hogy a fiú bőre pattanásos? Ezt visszataszítónak tartjátok vagy csak mi hisszük így?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar :)) !!
2013. ápr. 1. 18:12
 2/8 anonim válasza:
hát attól függ mennyire ha kicsit nem nagy baj de ha nagyon háát engem kifejezetten zavar...
2013. ápr. 1. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy nagy gyulladt kivakart pattanásokról van szó vagy pár kisebbről amit megfelelően kezel is hogy elmúljon.

Mert az osztályomban volt egy srác aki tele volt nagy vörös pattanásokkal, hát elég undorító volt a bőre és egész nap azokat vakargatta amit ugye nem lenne szabad mert még rosszabb lesz tőle. Pedig ő amúgy jóképű srác lett volna, de ez sokat rontott rajta. Bőrgyógyászt is ajánlottak neki de oda se ment el soha... ilyen pasi nekem nem kéne például.

2013. ápr. 1. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha jó, megnyugodtam. Állítólag én is jóképű lennék. :) Nekem is van pár pattanásom, nem csúnyák de zavarnak. Bőrgyógyász által felírt készítményekkel kezelem, így tűrhető. Csak mindig azt hiszem, hogy visszataszítónak találnak emiatt.
2013. ápr. 1. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolom fiatal vagy még, és ez csak természetes..

Ha helyes vagy akkormeg cuki is :)) !!

Emiatt ne lankadjon az önbecsülésed, majd elmúlik :D:D

2013. ápr. 1. 18:40
 6/8 Andii1 ***** válasza:
hát ha nagyon tele van és nagy pirosak ... na az undi és taszító:S
2013. ápr. 1. 18:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért azt kétlem, hogy cuki. :DDD
2013. ápr. 1. 18:45
 8/8 anonim válasza:
lehet h nem cuki de ha kevés van és nem brutál nagyok :DD akkor nem baj :))és ne érezd magad rosszul mindenkinek van;)
2013. ápr. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!